Hae töihin AULApalveluihin!

Oletko positiivinen ja energinen aulapalvelun ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan avoimessa työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin? Hienoa, sillä haemme nyt aulapalveluhenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen!

TYÖPAIKKAKUVAUS

Oletko positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan avoimessa työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin?

Tietoa työstä:
Aulapalveluhenkilönä monipuolinen työnkuvasi sisältää asiakaspalvelun lisäksi kalustejärjestelyitä ja AV-tekniikasta huolehtimista tilavarauksiin liittyen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tilojen valvonta sekä rakennuksen sulkeminen. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2022 loppuun. Työaikasi painottuu arki-ilta- ja lauantaivuoroihin, viikkotyöaika n. 32 h.

Työpiste sijaitsee Nokialla.

Mitä tehtävä ja työpaikka tarjoaa:
Tulet työskentelemään monipuolisia toimitila- ja kiinteistöpalveluita tuottavassa yrityksessämme. Tätä työtä kukaan ei tee yksin, vaan jokaisella on tärkeä rooli työyhteisössä ja asiakkaiden arjessa. Menestys lähtee ihmisistä ja yrityksen arvoihin kuuluvatkin vahvasti esimerkiksi yhdessä tekeminen, asiakkaan odotusten ylittäminen sekä vahva ammattitaito.

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa voit aidosti olla ylpeä työstäsi. Yrityksemme huolehtii työntekijöistään erittäin hyvin mm. kattavilla työterveyspalveluilla ja tarjoaakin sinulle esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedut.

Minkälaista henkilöä me etsimme:
Voit esimerkiksi olla jo kokenut aulapalvelun-, asiakaspalvelun- tai vartiointialan ammattilainen, vastavalmistunut, tai jotain tältä väliltä, joten laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan! IT-taitosi ovat ainakin hyvällä tasolla, sillä käytät työssäsi tietokonetta ja sen yleisiä ohjelmia. Osaat jo käyttää tai omaksut uusia ohjelmia nopeasti. Kokemus av-laitteista katsotaan eduksesi.

Tuotat asiakkaille ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä palvelet heitä joustavalla, ystävällisellä ja ammattitaitoisella asenteella. Monipuolinen tehtävänkuva vaatii oman työn organisointitaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Hakumenettely:
Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian hannele.sainiola@campusta.fi , kuitenkin viimeistään 29.5.2022 mennessä.

Työt alkavat heinäkuussa.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit lähettää viestin osoitteeseen hannele.sainiola@campusta.fi tai soittaa numeroon 050 591 1438.

Työ alkaa: heinäkuussa
Työaika: määräaikainen
Työn kesto: 6kk
Haku päättyy: 29.05.2022 klo 23:59

JÄTÄ HAKEMUS

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.