AV-suunnittelu ja -ratkaisut Tampereen ja Pirkanmaan seudulla

Modernit audiovisuaaliset järjestelmät helpottavat työtä ja elämää. Autamme sinua valitsemaan tiloihisi sopivat AV-ratkaisut, jotka tekevät arjestasi sujuvaa.

AV-järjestelmämme ovat juuri sinulle suunniteltuja

Arjessa hyvin toimivan AV-järjestelmän perusta on laadukkaasti toteutettu AV-suunnitelma. Toimiva AV-järjestelmä on avainasemassa nykyajan kommunikoinnissa. Etäyhteyden on toimittava ilman katkoja, äänen ja kuvan on toistuttava puhtaasti ja parhaalla laadulla. On tärkeää, että alusta asti kiinnitetään huomiota tulevaan käyttötarpeeseen. Pieneen tilaan tarkoitetut laitteet eivät tuota laadukasta lopputulosta isossa auditoriossa, ja liian järeä äänentoistolaitteisto kokoushuoneessa särkee korvat ja kukkaron.

Campustan AV-ratkaisujen avulla saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan AV-järjestelmän, joka suunnitellaan alusta asti yhdessä. Olemme jo tehneet käyttäjälähtöisiä AV-suunnitelmia niin oppilaitosympäristöihin kuin kokoustiloihinkin Pirkanmaalla, ja odotamme innolla, että pääsemme käyttämään osaamistamme juuri sinun kohteesi hyväksi.

Campustan AV-ratkaisujen avulla saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan AV-järjestelmän, joka suunnitellaan alusta asti yhdessä.

AV-suunnittelu mukaan jo rakennusvaiheessa

Paras lopputulos saadaan, kun audiovisuaaliset tarpeet otetaan huomioon jo rakennusvaiheessa. Uudiskohteen AV-suunnitelmassa voidaan vaikuttaa huomattavasti siihen, miten aikanaan valmiissa kiinteistössä järjestelmät ja tilat tukevat toisiaan. Tämä lisää kustannustehokkuutta, kun etukäteen on huomioitu kaikki mahdolliset tarpeet audiovisuaalisuuteen liittyen. Muutostöitä ei tarvitse lähteä toteuttamaan jälkikäteen, ja käyttäjät pääsevät alusta asti työskentelemään laadukkaiden laitteistojen parissa.

Uudiskohteen AV-suunnitelmassa voidaan vaikuttaa huomattavasti siihen, miten aikanaan valmiissa kiinteistössä järjestelmät ja tilat tukevat toisiaan.

Päivitämme myös vanhaa

Kun haluat lähteä päivittämään nykyistä järjestelmääsi tai tuoda AV-järjestelmän olemassa olevaan tilaan, tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelun. Laadukkaasti toteutetun AV-suunnitelman lisäksi saat kauttamme tarvittavat muutostyöt rakenteisiin, sekä loppusiivouksen kohteeseen. Kun AV-suunnitelmat sovitetaan yhteen muiden suunnittelualojen kanssa, on lopputuloksena toimiva kokonaisuus, joka on räätälöity aina käyttäjän tarpeita ja tiloja huomioiden.

Tutustu tästä Campustan AV-ratkaisujen aiempiin taidonnäytteisiin >> referenssit

Kirkon AV-järjestelmä, Oriveden seurakunta
Visakorpi-sali, Tampereen yliopisto

Sopiva ratkaisu juuri kiinteistösi ja sen käyttäjien tarpeisiin kattavasta palvelu­valikoimastamme

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Oli kyse mistä tahansa AV-ratkaisuihin liittyvästä haasteesta, autamme mielellämme! 

Henri Karppanen

Sähköosasto
Työnjohtaja
henri.karppanen@campusta.fi
050 430 7662

Referenssi: Oriveden seurakunnan striimauslaitteiston uudistus

”Kyllä minä Campustaa suosittelen lämpimästi niille, jotka haluaa tällaisen jykevämmän striimauskaluston asennuttaa tiloihinsa. On se kirkko tai seurakuntasali tai joku muukin tila, miksei vaikka kaupungin konserttisaliin. Kyllä tämä homma toimii.”

Henrik Pääkkönen, seurakuntapastori
Oriveden seurakunta

Artikkeleita AV-ratkaisuista

Venyvätkö kokoukset tekniikkaa säätäessä tai jännittääkö esitysten pitäminen arvaamattomien laitteiden takia? Etätyön yleistyessä toimivien ja joustavien AV-järjestelmien tarve on noussut ennennäkemättöksi, mutta osaamisen ja ajan...