Campustan kiinteistöpalvelut

5+1 syytä valita Campusta kiinteistönhoidon kumppaniksi

Etsitkö kiinteistönhoidon kumppania? Luotettavaa asiantuntijaa, jonka käteen uskoa isompienkin kiinteistökokonaisuuksien avaimet? Huoltopäällikkömme Pekka Ahonen listaa sinulle viisi painavaa syytä, miksi kiinteistönhoito kannattaa teettää asiantuntijalla ja vieläpä juuri meillä.

Etsitkö kiinteistönhoidon kumppania? Luotettavaa asiantuntijaa, jonka käteen uskoa isompienkin kiinteistökokonaisuuksien avaimet? Huoltopäällikkömme Pekka Ahonen listaa sinulle viisi painavaa syytä, miksi kiinteistönhoito kannattaa teettää asiantuntijalla ja vieläpä juuri meillä.

1. Tekemisen varmuutta ja uuden kehittämistä

Kiinteistönhoidossa on monia palasia, joita ei kannata lähteä omin päin kokeilemaan. Pienelläkin erheellä voi olla isot seuraukset.

Me Campustalla pidämme kiinteistöistä hyvää huolta vuosikymmenen mittaisella asiantuntijuudella. Tunnistamme kiinteistönhoidon yleisimmät sudenkuopat ja osaamme luovasti sopeutua uusiin tilanteisiin. Emme kuitenkaan tuudittaudu vain menneisiin kokemuksiin vaan suuntaamme katseen aina eteenpäin ja haastamme itseämme kehittymään.

2. Yksilöityä ja ympärivuotista huolenpitoa

Isojen kiinteistöjen turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyisyyden takaaminen on täysipäiväistä työtä. Kiinteistön omistajalla jää arjen tiimellyksessä harvoin aikaa rakennuksen ympärivuorokautiseen, saati ympärivuotiseen valvontaan.

Luottamalla tehtävän asiantuntijalle asiakas voi olla varma, että kiinteistöstä huolehditaan tauotta. Me Campustalla tuotamme energiatehokkaasti ja laadukkaasti kaikki kiinteistöpalvelut aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin. Tarvitset sitten koko paketin tai vain yksittäisiä palveluita, räätälöimme sinulle ja kiinteistöllesi sopivan palvelupaketin!

3. Verkostosta osuvinta osaamista

Tiedämme, että kiinteistönomistajan elämä tuo mukanaan monenlaisia yllätyksiä, joskus myös ikäviä sellaisia. Tällöin asiantuntijaverkoston apu on korvaamatonta.

Asiakkaamme nauttivat tamperelaisen huolto- ja korjausverkoston voimasta. Syntyperäisenä tamperelaisena yrityksenä tunnemme alamme paikalliset toimijat ja heidän erityisosaamisensa. Teemme verkostomme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla.

4. Kukkaro ja ympäristö kiittävät

Kiinteistönhoidon ei pitäisi olla jatkuvaa tulipalojen sammuttelua. Osaavalla kiinteistönhoidolla kiinteistön havaitsemme ja taklaamme riskit ennen kuin niistä muodostuu ongelmia.

Ennakoinnilla optimoimme myös resurssien käytön niin kukkaron kuin ympäristön hyväksi. Esimerkiksi energiankulutuksen ja lämpötilojen seurannalla tuotetaan merkittäviä säästöjä niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä.

5. Laadukkaalla työllä huolettomuutta

Teemme työtämme, jotta te asiakkaat voitte keskittyä teille tärkeisiin asioihin. Teettämällä kiinteistönhoidon meillä, voit luottaa siihen, että tehty työ on aina yhtä korkeatasoista kiinteistöön ja tehtävään katsomatta.

Laadunvalvonta on kiinteä osa toimintaamme ja kiinteistöpalvelumme isot prosessit ovat laatusertifioituja. Tunnistamme rehellisesti oman osaamisemme ja kehitämme sitä myös aktiivisesti. Pidämme onnistumisemme rimaa korkealla, jotta voimme taata erinomaisen palvelun asiakkaillemme nyt ja huomenna.

+1 Kiinteistönhoidon kumppanuus

Asiakkailla on meille aidosti väliä. Haluamme olla kiinteistönhoidon luottokumppani, jonka apuun turvautua tilanteessa kuin tilanteessa. Yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareistamme onkin tyytyväinen asiakas. Olemme tukenasi kaikissa kiinteistönhoidon tarpeissasi.

Etsitkö kiinteistönhoidon kumppania? Me Campustalla varmistamme, että kiinteistösi kaikki tarpeet tulevat huomioiduksi.

Lue lisää kiinteistönhoidon palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS