Kun sinun arkesi on sujuvaa, me olemme onnistuneet.

Meidän tehtävämme on helpottaa arkea ja vähentää taakkaa, jotta asiakkaamme voi keskittyä siihen, missä hän on paras.

Tukipalveluiden kokonaisvaltainen asiantuntija

Tuotamme laadukkaat turvallisuus-, siivous-, kiinteistö- ja AV-palvelut ensiluokkaisesti ja ripeästi. Kauttamme on myös mahdollisuus saada apua erilaisiin asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Palveluhenkinen henkilöstömme ottaa vastaan mm. palvelupyynnöt, tilavaraukset sekä ohjaa oikeaan osoitteeseen kaikissa asiakkaan tarpeisiin liittyvissä asioissa.  Palvelupyynnön voit jättää lomakkeella tai sähköpostilla milloin tahansa.

Campusta Oy on ollut laadukkaiden tukipalveluiden asiantuntija Tampereella jo vuodesta 2009. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme olevan tutkitusti kiitettävällä tasolla ja vuonna 2020 toteutetussa kyselyssä saimme jälleen erinomaiset pisteet myös aula- ja vahtimestaripalveluiden osalta.

Meille tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Kun me priorisoimme
työmme oikein, toteutamme tämän tavoitteen.

Campustan henkilöstö

70 henkeä työllistävä Campusta on 10 vuoden aikana kehittänyt toimintaansa ja keskeinen osa yhtiön toiminnasta perustuu asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastaamiseen.

Voit tutustua henkilöstöömme tarkemmin ja tarvittaessa ottaa yhteyttä suoraan palvelusta vastaaviin henkilöihin.

Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaamme arjesta helppoa

 Haluamme olla yhtiönä joustava ja tuottaa palvelua, joka on monipuolista, joustavaa ja laadukasta. Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että Campustan valitessaan asiakas saa toimijan, jonka kanssa voi rakentaa tarpeita vastaavan ja luotettavan kokonaisuuden.

”Jos tulee eteen ongelma tai asia, josta pitäisi selvittää, miten tämän voisi hoitaa niin kyllä mä aika helposti menen tuonne info-tiskille sitten heiltä aulapalveluilta kysymään, että miten tämä asia voisi hoitua parhaiten ja aina siihen on tullut ratkaisu.”
Leena Nikkari
Opintopäällikkö, Tampereen Yliopisto

Turvallisuushavainto