HENKILÖSTÖASIANTUNTIJA

Olemme positiivisesti tulevaan katsova reilun 100 hengen yritys Tampereella. Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisia toimitila- ja kiinteistöpalveluita. Vahvuuksiamme ovat joustavuus ja nopeus, avoin vuorovaikutus sekä hyvä sisäinen yhteistyö. Kannamme vastuumme niin henkilöstöstä kuin ilmastostakin. Miellä on sertifioitu iSO9001 laatu- sekä Ekokompassijärjestelmä. Arvomme ovat me-henkisyys, uudistumismyönteisyys, tehtävien hallinta ja palvelualttius.

Haemme nyt henkilöstöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

henkilöstöasiantuntija

Nyt avoinna on uusi mielenkiintoinen ja vakituinen paikka henkilöstötyöstä kiinnostuneelle.

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJA

Tehtäväkokonaisuus tulee olemaan hyvin monipuolinen ja sisältämään vaikeusasteeltaan erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja seurantaan, perehdytyskäytäntöihin, yt-lain tuntemukseen, tes-tuntemukseen, rekrytointiin.

Lisäksi hoidat hallintosihteerin tukena työntekijän elinkaariprosessia: työsuhteen aloitustoimenpiteet, palkanlaskenta, sairauslomiin liittyvät asiat jne.

Toimit osana tukipalvelutiimiämme mutta teet myös tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan kanssa.
Olet tehtävään sopiva, mikäli sinulla on korkeakoulututkinto, kokemusta mainituista osa-alueista ja arvomaailmasi kohtaa omamme. Tehtävän hyvän hoitaminen edellyttää hyviä- ja viestintä- ja ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme työmahdollisuuden vastuullisessa ja vakavaraisessa, kehittyvässä yrityksessä, sekä kattavat työsuhde-edut. Hybridimalli on työnteossa mahdollinen.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, mahdollisimman pian mutta viimeistään ma 16.1.23.
 
Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin lähetä sähköpostia maire.virkki@campusta.fi tai puh. 040 820 2306 (Sähköpostitse tavoittaa varmimmin) Samaan osoitteeseen voit lähettää myös hakemuksesi.

JÄTÄ HAKEMUS

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.