Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidolla varmistetaan käyttäjien viihtyminen pitämällä huolta kiinteistön toiminnasta ja turvallisuudesta.

Kaikki, mitä viihtyisät ja toimivat kiinteistöt tarvitsevat

Kiinteistönhoito

 

Laadukas kiinteistönhoito säästää ylimääräisiltä korjauksilta ja varmistaa, että kiinteistön arvo säilyy pitkälle tulevaisuuteen. Hyvin hoidetut tilat parantavat kiinteistön käyttäjien viihtyvyyttä ja välittävät edustavan kuvan koko toiminnasta. Asiantuntijoillemme ennakoiva ja tarpeenmukainen kiinteistönhuolto on arkipäivää. 

 

Meillä on vankka kokemus monipuolisesta kiinteistönhoidosta, joka pitää sisällään muun muassa opetus-, toimisto- ja laboratoriotilojen kiinteistöpalvelutyöt. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja huolehdimme, että palvelumme ja työntekijöidemme koulutus ovat aina ajan tasalla. Sitoutunut ja tyytyväinen henkilöstö mahdollistaa pitkän ja turvallisen asiakassuhteen, jossa me tunnemme asiakkaan ja asiakas tuntee meidät. Teettämällä kiinteistönhoidon Campustalla, voit luottaa siihen, että tehty työ on aina korkeatasoista.

 

Asiakas on meille aidosti tärkeä

 

Asiakas on meille aidosti tärkeä. Siksi tärkein yksittäinen laatumme mittari onkin tyytyväinen asiakas. Varmistamme, että palvelu vastaa asiakkaan toiveita, ja että kiinteistön kaikki tarpeet tulevat huomioiduksi. Teemme työtämme, jotta asiakkaamme voivat turvallisesti keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Vastaamme arjen tarpeista vuorokauden ja kalenterin ympäri. 

 

Toimimme energiatehokkaasti ja huomioimme rakennusten erilaiset käyttötarkoitukset. Ennakoinnilla ja oikea-aikaisella toiminnalla tehostamme myös resurssien käytön niin kukkaron kuin ympäristönkin hyväksi. Esimerkiksi energiankulutuksen ja lämpötilojen seurannalla saavutetaan merkittäviä säästöjä niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä.

 

Asiakkaamme saavat nauttia tamperelaisen kiinteistönhuoltopalvelun ja yhteistyöverkoston voimasta. Tunnemme alamme Pirkanmaan toimijat sekä heidän erityisosaamisensa ja teemme verkostomme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla.

Rakennuttamis- ja korjauspalvelut


Meillä on vuosien kokemus kiinteistöjen vikakorjauksista. Kuukausittain tehtävällä raportoinnilla tilaaja pidetään ajan tasalla korjauksista. Vikatilanteet saadaan hoidettua oikea-aikaisesti ja ammattimaisesti. Näin kiinteistö pysyy kunnossa ja asiakkaaltamme säästyy aikaa ja rahaa. 

Kauttamme saa muun muassa:

 • Työnjohto

 • Vaativammatkin rakennustyöt

 • Metallityöt

 • Opastetyöt

 • Talvikunnossapito mm. lumityöt ja hiekoitus

 • Jätehuolto

 • Ulkoalueiden hoito ja pihatyöt

 • Lämmityksen säädöt ja huolto

 • Energiaseuranta

 • Palvelupyyntöjärjestelmä

 • Huoltokirjat

 • Tekninen valvonta ja huolto

 • Valaistuksen kunnossapito ja korjaukset

 • Yleishoito

 • Kiinteistönhuollon valvonta 24/7

Meiltä onnistuu myös erilaiset sähkö- ja LVI-työt sekä olosuhdevalvonta.

Lue lisää Campustan kiinteistöpalveluista blogistamme:
 5+1 syytä valita Campusta kiinteistönhoidon kumppaniksi

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö ja kasataan yhdessä tarpeesi mukainen kokonaisuus.

Campustan kiinteistönhoito Tampere

Kuinka voimme auttaa?
Ota yhteyttä!

Pekka Ahonen

Palvelupäällikkö,
kiinteistöpalvelut
pekka.ahonen@campusta.fi
050 516 4060

Referenssi: Tampereen yliopiston normaalikoulun kiinteistönhoito

”Olen vuosien saatossa oppinut luottamaan Campustan toimintaan kaikilla tasoilla. Se suoruus ja luotettavuus sekä luotettavuus sieltä nousee hyvin vahvasti esille. Ja myös se, että silloin kun huomataan niitä epäkohtia, niistä voi sanoa ja niihin tulee pikaisesti korjaus.”

Vesa Toivonen, rehtori
Tampereen yliopiston normaalikoulu