TULE CAMPUSTALLE TÖIHIN

Campusta Oy on yksi Tampereen suurimmista toimijoista kiinteistö- ja toimitilapalvelualalla. Meitä on yli 90 kiinteistönhoidon, asiakaspalvelun, turvallisuuden ja puhtauspalveluiden ammattilaista, joista jokaisella on tärkeä rooli asiakkaidemme arjessa.

Campustalle töihin?

Yhdessä olemme enemmän

Haluamme panostaa henkilöstöömme, koska hyvinvoiva tiimi tuottaa parhaan palvelun. Meillä pääset tekemään töitä mukavassa tiimissä, osaavien kollegojen kanssa.

Yrityksemme sisäinen yhteistyö on yksi vahvuuksistamme, mikä näkyy päivittäisessä toiminnassamme. Työskentelemme tiiminä ja puhallamme yhteen hiileen ratkaistaksemme asiakkaidemme ongelmat.

Laboratorion siivous (arvosiivous) meneillään.

Yhteen hiileen

Tätä työtä kukaan ei tee yksin, vaan jokaisella on tärkeä rooli työyhteisössä ja asiakkaidemme arjessa. Menestys lähtee ihmisistä ja yrityksemme vahvuuksiin kuuluvat yhdessä tekeminen, asiakkaan odotusten ylittäminen sekä ammattitaidon arvostus.

Kaipaatko satunnaisia lisätuloja?

Campusta Oy tarjoaa tukipalveluita mm. Tampereen korkeakouluille. Varaudumme heillä ilmeneviin nopeisiin palvelutarpeisiin keräämällä tietoja henkilöistä, jotka ovat kiinnostuneita lyhytaikaisista, muutamista tunneista muutamaan viikkoon kestävistä, työtehtävistä.

Työtehtävät olisivat luonteelta melko lyhyellä perehdytyksellä opittavia eivätkä vaadi paljon aiempaa työkokemusta. Esimerkkinä selkeästi rajatut avustustehtävät uusien järjestelmien käyttöönotossa.

Mikäli kiinnostuit, täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Lisätietoja toimitusjohtaja Maire Virkki maire.virkki@campusta.fi sekä palvelupäällikkö Hannele Sainiola, hannele.sainiola@campusta.fi.