Hae töihin KIINTEISTÖPALVELUIHIN!

Oletko positiivinen ja energinen kiinteistöalan ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan avoimessa työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin? Hienoa, sillä haemme nyt sähkötyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen!

TYÖPAIKKAKUVAUS

Campusta Oy on yksi suurimmista Tamperelaisista toimijoista kiinteistö- ja toimitilapalvelualalla Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme takaa, että asiakkaidemme arki on vaivatonta ja viihtyisää. Tuotamme laadukkaat vahtimestari-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelut ensiluokkaisesti ja ripeästi. Sekä asiakkaamme että henkilöstömme ovat tutkitusti tyytyväisiä toimintaamme. Haluatko sinä tulla kehittämään toimintaa kanssamme? Täällä sinua odottaa n. 90 mukavaa työtoveria.

Etsimme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Työnkuva on monipuolinen ja yksikään päivä ei ole samanlainen.  Vastaat erilaisten kiinteistöpalvelujen toteutumisesta asiakassopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, sekä palvelutoimitukseen osallistuvien alihankkijoiden kanssa.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky organisoida ja ratkoa päivittäisiä ongelmia ovat kaiken ytimessä. Osaat laskea tarjouksia ja vastaat niiden toteuttamisesta tiimin kanssa. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyy hyvät esimies- tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähköteknikko/-insinööri) sekä kokemusta sähkötöiden johtamisesta. Lisäksi tarvitset S1- tai vähintään S2 oikeudet. Työ voi sisältää sähkökäytönjohtajan tehtäviä.

 Tarvitset hyvän suomen kielen taidon sekä hyvät IT-valmiudet. Myös englannin kieli on tarpeen työssäsi. Työ edellyttää b-ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa yhtiössä, hyvät henkilöstöedut sekä työympäristön, jossa arvostetaan osaamista ja myönteistä asennetta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.6.22 Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Pekka Ahonen, puh 050 516 4060, pekka.ahonen@campusta.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.22 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.