Tilojen vuokraukset

Vuokraamme Tampereen yliopiston Keskustakampuksen ja Kaupin kampuksen luentosaleja, ryhmätyötiloja ja kokoushuoneita yliopiston ulkopuolisille toimijoille. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti kuluvalle lukukaudelle kiinteistöjen aukioloaikoina.

Tietoja tilojen vuokraajalle löydät yhteystietojen alapuolelta.

Varauspyynnöt

Tee varauspyyntö alla olevalla lomakkeella
https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/18214/lomake.html

Lisätiedustelut
tilojenvuokraukset.tau@tuni.fi
puh. 0294 525 017

Tilojen varaus vahvistetaan varausvahvistuksella, joka lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi.

Atalpan liikuntatilojen vuokraus
sportuni.keskusta@tuni.fi
puh. 0294 524 016

 

Tietoa tilojen vuokraajalle

Yleistä

Yliopiston yhteiskäyttötilat ovat ensisijaisesti yliopiston omassa käytössä. Ulkopuolinen käyttö ei saa haitata yliopiston varsinaista toimintaa. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti rakennuksien aukioloaikoina kuluvalle lukukaudelle.

Hinnasto

Kokous- ja opetustilat

Tilan vuokraushinta määräytyy tilan koon mukaan.

Henkilömäärä - tuntihinta (alv 0%)

 • 401-500 hlö - arkisin 180 €, viikonloppuisin 240 €
 • 301-400 hlö - arkisin 150 €, viikonloppuisin 190 €
 • 201-300 hlö - arkisin 120 €, viikonloppuisin 160 €
 • 141-200 hlö - arkisin 80 €, viikonloppuisin 110 €
 • 81-140 hlö - arkisin 60 €, viikonloppuisin 80 €
 • 51-80 hlö - arkisin 45 €, viikonloppuisin 60 €
 • 21-50 hlö - arkisin 30 €, viikonloppuisin 40 €
 • 1-20 hlö - arkisin 20 €, viikonloppuisin 25 €

Juhlasali

Henkilömäärä 645 + 3 hlö
Tuntihinta (alv 0%) arkisin 300 €, viikonloppuisin 400 €

Aula

 • 350 € / päivä (alv 0 %)
 • esittelypöytä / ständi 60 € / kpl / päivä (alv 0 %)
   

Hinnat sisältävät tavanomaisen vahtimestaripalvelun ja siivouksen.

Vuokra laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %, maksuehto on 14 päivää.

Varausaikaan tulee huomioida myös valmistelu- ja rakennusaika, joka myös laskutetaan.

Peruutusehdot

Varaus voidaan peruuttaa maksutta kuukautta ennen tilaisuutta. Kaksi viikkoa ennen tilaisuutta perutuista varauksista veloitetaan puolet vuokrasta. Alle kaksi viikkoa ennen tilaisuutta perutut varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

Verkkoyhteydet

Verkkotunnukset on hyvä hakea etukäteen

Väliaikainen vierailijatunnus verkkoon

Vahtimestarit

Vahtimestarit toimipisteittäin

Ravintolapalvelut

Tarjoilutilaus on aina asiakkaan ja ravintoloitsijan välinen ja ravintoloitsija laskuttaa tarjoilut asiakkaalta. Tilaisuuden järjestäjän tulee huolehtia, että tarjoilujen nauttiminen tapahtuu sovitussa tilassa. Yliopiston opetustiloissa tarjoilut ja niiden nauttiminen on kielletty.

Mikäli varatussa tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, alkoholijuomien myynti on kielletty. Asiakkaan on itse toimitettava tarjottavat alkoholijuomat. Alkoholitarjoilusta on etukäteen tehtävä alkoholilain 59 §:n mukainen ilmoitus (lisätietoja poliisi.fi).

 • Juvenes Ravintolat/Arvon ravintola puh. 020 760 0372
 • Juvenes Ravintolat/Päätalon ravintola puh. 020 760 0370
 • Sodexo Oy/Ravintola Linna puh. 050 318 5913
 • Fazer Food Services Oy/Ravintola Minerva (Pinni B) puh. 050 318 5914

Kartat

Keskustakampuksen kartta
Kaupin kampuksen kartta
Saapuminen yliopistolle

Pysäköinti

Yliopistolla vierailevat voivat pysäköidä Keskustakampuksen kahden tunnin kiekkopaikoille, joita on Atalpan (Ratapihankatu 55) ja Pinni B:n (Kanslerinrinne 1) edustalla.

Lisätietoa pysäköintitaloista osoitteesta https://www.finnpark.fi/kohteet/

Invalidipysäköintipaikkoja on Päätalon pääsisäänkäynnin (Kalevantie 4), Pinni A:n ja Pinni B:n (Kanslerinrinne 1) edessä, Atalpan (Ratapihankatu 55) pysäköintialueen alimmalla tasolla sekä Arvon (Lääkärinkatu 1) pysäköintialueilla sisäänkäyntien läheisyydessä.

 

Muuta huomioitavaa

Järjestyksenpito

Yliopiston tiloissa on noudatettava hyvää järjestystä eikä yliopiston toimintaa saa tarpeettomasti häiritä. Poistumistiet ja riittävät kulkuväylät on pidettävä avoinna. Tilaisuuden järjestyksestä vastaa tilan varaaja.

Tilaisuuden mainostaminen

Kaikessa tilaisuutta koskevassa ilmoittelussa on mainittava tilaisuuden järjestäjän nimi. Erilaisten tilaisuuteen liittyvien tiedotteiden ja ilmoitusten jakaminen ja kiinnittäminen esim. ikkunoihin tai seiniin ei ole luvallista, vaan järjestelystä tulee sopia kiinteistön vahtimestarin kanssa.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakas on korvausvelvollinen kaikista kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Viranomaisluvat, -maksut ja pelastussuunnitelma

Tapahtuman järjestäjä on velvollinen tutustumaan kokoontumislakiin (22.4.19997530), pelastuslakiin (16 §), ja pelastusasetukseen (3§). Ohjeita järjestäjälle löytyy myös Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ohjeesta.

Isoista kaikille avoimista tapahtumista on asiakkaan tehtävä lain määräämä tilaisuuskohtainen pelastussuunnitelma. Lisätietoja: www.pelastussuunnitelma.fi

Asiakas vastaa tilaisuuden viranomaisluvista sekä mahdollisista Teosto- ja Gramex-maksuista. Lisätietoja osoitteessa www.teosto.fi

Henkilömäärä

Asiakas vastaa, että varatun tilan maksimikapasiteettiä ei ylitetä.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet sekä ensisammutusvälineistöjen paikat on oltava esteettömät, mikäli tilan vakiokalustusmuotoja muutetaan tai asiakas tuo tilaan omia kalusteita, välineitä tai muuta irtaimistoa.

Näyttelyt

Näyttelyiden asettaminen auloihin tai käytäville on maksullista ja sallittua vain tarkoitukseen
sopivilla paikoilla.

Vakuutus

Tapahtuman vakuutuksista vastaa asiakas. Suosittelemme, että asiakas hankkii vahinko- ja vastuuvakuutuksen omille tavaroilleen, laitteilleen ja kalusteilleen.

Sähköistys

Tapahtuman sähköistyksestä vastaa asiakas, mikäli tapahtumassa on normaalista poikkeavaa sähkön tarvetta, esim. messut, näyttelyt tms.

Korvausvelvollisuus

Mikäli tapahtuman aikana osallistujanne vahingoittavat rakennuksen omaisuutta tai aiheuttavat sille jotain haittaa, sen korjauskustannukset veloitetaan asiakkaalta erikseen.

Tietosuoja

Tilojen varaajia koskevan tietosuojailmoituksemme löydät tietosuojasivultamme.

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Palvelumme

Ystävälliset vahtimestarimme opastavat kiinteistöön saapuvia sekä auttavat mielellään tilojen ja kokoustekniikan käytössä. Kiinteistöjen aukioloaikoina vahtimestarimme vastaavat myös tilojen vartioinnista.

Pidämme huolen tilojen puhtaudesta ja siisteydestä, jotta kampus pysyy viihtyisänä ja turvallisena. Pitkä kokemuksemme puhtaanapidon asiantuntijana takaa laadukkaan työnjäljen ja avuliaan palvelun kaikissa kiinteistön siisteyteen liittyvissä asioissa.

Hoidamme kampuksen teknisen kiinteistönhoidon luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat myös kuljetus- ja asennuspalvelut kätevästi pieniin korjauksiin sekä asennustöihin.

Vuokraamme Tampereen yliopiston Keskustakampuksen ja Kaupin kampuksen luentosaleja, ryhmätyötiloja ja kokoushuoneita yliopiston ulkopuolisille toimijoille. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti kuluvalle lukukaudelle kiinteistöjen aukioloaikoina.

Tampereen yliopistolla järjestettäviin tilaisuuksiin saat tarvittaessa meiltä lisäpalveluja. Rakennamme tapahtumaympäristön ja huolehdimme tekniikan toimivuudesta sekä vieraiden opastamisesta. Kauttamme voit saada tapahtumaan myös järjestyksenvalvojat, naulakkopalvelut ja vieraiden kuljetukset.

Olemme apuna myös erilaisissa asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä. Räätälöimme tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden aina asiakaskohtaisesti.