Hae töihin Aulapalveluihin!

Campusta Oy on yksi suurimmista Tamperelaisista toimijoista kiinteistö- ja toimitilapalvelualalla Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme takaa, että asiakkaidemme arki on vaivatonta ja viihtyisää. Tuotamme laadukkaat vahtimestari-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelut ensiluokkaisesti ja ripeästi. Haluatko sinä tulla kehittämään toimintaa kanssamme? Täällä sinua odottaa noin 90 mukavaa työtoveria.

AULAPALVELUHENKILÖ

Työnkuva on monipuolinen ja yksikään päivä ei ole samanlainen. Vastaat erilaisten aula- ja vahtimestaripalvelujen toteutumisesta asiakassopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Tarvittaessa osallistut myös päivittäisen palvelun tuottamiseen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti päivävuoroon.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Olet selvillä alan uusimmasta kehityksestä ja tuot uudistuksia toimintaan. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky organisoida ja ratkoa päivittäisiä ongelmia ovat kaiken ytimessä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyvät erinomaiset esimies- tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot.

Sinulla on tehtävään soveltuva palvelualankoulutus ja -työkokemus. Hallitset työvuorosuunnittelun. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto ja vartijakortti katsotaan eduksi.
Tarvitset hyvät IT-valmiudet ja käytät työssäsi myös englannin kieltä. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Työ on jonkin verran liikkuvaa työkohteiden välillä.
 

Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä hyvät henkilöstöedut

• tulospalkkion
• ePassi-palvelussa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden
• mahdollisuuden käyttää liikuntatalo Atalpan palveluita henkilökuntahinnoin
• normaalia lakisääteistä ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa kattavammat palvelut
• mahdollisuuden liukuvaan työaikaan

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannele Sainiola puh 050 591 1438, hannele.sainiola@campusta.fi ja toimitusjohtaja Maire Virkki puh. 040 820 2306 (jos et tavoita, jätä henkilöille tekstiviesti).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.4.2022 mennessä palvelupäällikkö Hannele Sainiolalle, hannele.sainiola@campusta.fi . Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.