Hae töihin puhtauspalveluihin!

Oletko positiivinen ja energinen siivouspalvelun ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin? Menestys lähtee ihmisistä ja yrityksen arvoihin kuuluvatkin vahvasti esimerkiksi yhdessä tekeminen, asiakkaan odotusten ylittäminen sekä vahva ammattitaito.

Etsimme palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

PALVELUESIMIES

Työnkuva on monipuolinen ja yksikään päivä ei ole samanlainen. Työssäsi vastaat erilaisten siivouspalvelujen toteutumisesta asiakassopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa osallistut myös päivittäisen palvelun tuottamiseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Olet selvillä alan uusimmasta kehityksestä ja tuot uudistuksia toimintaan. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky organisoida ja ratkoa päivittäisiä ongelmia ovat kaiken ytimessä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyy hyvät esimies- tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot.

Olet tehtävään sopiva, mikäli sinulla on siihen soveltuva palvelualan koulutus (esim. restonomi), kokemusta esimiestyöstä ja arvomaailmasi kohtaa omamme. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvät IT-valmiudet. Myös englannin kieli on tarpeen työssäsi. Työ edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme työmahdollisuuden vastuullisessa ja vakavaraisessa, kehittyvässä yrityksessä.

Meiltä saat:

 • monipuolisen työn
 • työkohteet Tampereen seudulla
 • ePassi-palvelussa liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetuuden
 • mahdollisuuden käyttää liikuntatalo Atalpan palveluita henkilökuntahinnoin
 • työterveyshuollossa laajat sairaudenhoitopalvelut
 • mahdollisuuden tulospalkkaukseen

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.23.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin lähetä sähköpostia kati.kollin@campusta.fi tai puh. 050 553 6916 (sähköpostitse tavoittaa varmimmin). Samaan osoitteeseen voit lähettää myös hakemuksesi.

JÄTÄ HAKEMUS

 • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
  Max. tiedoston koko: 64 MB.
 • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
  Max. tiedoston koko: 64 MB.
 • Lue tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.