Huoltomestari

Hakuaika päättyy: 31.12.2023

Olemme positiivisesti tulevaan katsova reilun 100 hengen yritys Tampereella. Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisia toimitila- ja kiinteistöpalveluita. Vahvuuksiamme ovat joustavuus ja nopeus, avoin vuorovaikutus sekä hyvä sisäinen yhteistyö. Kannamme vastuumme niin henkilöstöstä kuin ilmastostakin. Meillä on sertifioitu ISO9001 laatu- sekä Ekokompassijärjestelmä. Arvomme ovat me-henkisyys, uudistumismyönteisyys, tehtävien hallinta ja palvelualttius.

Millaista henkilöä me etsimme:

Työnkuva on monipuolinen ja yksikään päivä ei ole samanlainen. Vastaat erilaisten kiinteistönhoitopalvelujen toteutumisesta asiakassopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, sekä palvelutoimitukseen osallistuvien alihankkijoiden kanssa.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky organisoida ja ratkoa päivittäisiä ongelmia ovat kaiken ytimessä. Osaat laskea tarjouksia ja vastaat niiden toteuttamisesta tiimin kanssa. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyy hyvät esimies- tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot. Yrityksemme toiminnan laajentuessa, tehtävä voi muokkautua yrityksen tarpeiden ja henkilön osaamisen mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (huoltoteknikko/-insinööri) sekä kokemusta vaativista kiinteistönhoidon tehtävistä. Tarvitset hyvän suomen ja englannin kielen taidon sekä hyvät IT-valmiudet. Työ edellyttää b-ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme

  • monipuolisen työnkuvan
  • kokoaikaisen työn toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa
  • ePassi-palvelussa liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetuuden
  • mahdollisuuden käyttää SportUnin palveluita henkilökuntahinnoin
  • normaalia lakisääteistä ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa kattavammat palvelut
  • joustavan työajan
  • mahdollisuuden tulospalkkioon

Hakumenettely

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita kaiken aikaa, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.12.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot

Kiinteistöpäällikkö Pekka Ahonen
puh: 050 516 4060
sähköposti: pekka.ahonen@campusta.fi 

Hae tätä työpaikkaa

"*" näyttää pakolliset kentät

Mukava kun kiinnostuit meistä! Kerrotko lyhyesti itsestäsi, työkokemuksesta ja miksi haluaisit meille huoltomestariksi?
Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 64 MB.