Hae töihin Aulapalveluihin!

Oletko positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan avoimessa työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin? Hienoa, sillä haemme nyt vuorotteluvapaan sijaista aula- ja vahtimestaripalveluihin!

VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS

Tietoa työstä:

Monipuolisen työnkuvasi pääpaino tulee olemaan asiakaspalvelussa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluasenne ovat vahvuuksiasi. Vastuisiisi kuuluvat avainten ja kulkuoikeuksien hallinta sekä turvallisuuteen liittyvät tehtävät kuten kameravalvonta. Muita vahtimestarin tehtäviä ovat mm. postin ja pakettien käsittely, kalustesiirrot ja pienet muutot, pienet korjaustyöt sekä av-asioiden perusteiden hallinta ja asiakkaan neuvonta niissä.

Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 1.5. – 30.9.2022.

Mitä tehtävä ja työpaikka tarjoaa:

Tulet työskentelemään monipuolisia tuki- ja kiinteistöpalveluita tuottavassa yrityksessämme. Tätä työtä kukaan ei tee yksin, vaan jokaisella on tärkeä rooli työyhteisössä ja asiakkaiden arjessa. Menestys lähtee ihmisistä ja yrityksen arvoihin kuuluvatkin vahvasti esimerkiksi yhdessä tekeminen, asiakkaan odotusten ylittäminen sekä vahva ammattitaito.

Yrityksemme huolehtii työntekijöistään tarjoamalla mm:

• ePassi-palvelussa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden
• mahdollisuuden käyttää liikuntatalo Atalpan palveluita henkilökuntahinnoin
• normaalia lakisääteistä ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa kattavammat palvelut
• mahdollisuuden liukuvaan työaikaan

Minkälaista henkilöä me etsimme:

Voit esimerkiksi olla jo kokenut asiakaspalvelun- tai vartiointialan ammattilainen, vastavalmistunut, tai jotain tältä väliltä, joten laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan! IT-taitosi ovat ainakin hyvällä tasolla, sillä käytät työssäsi tietokonetta ja sen yleisiä ohjelmia. Kokemus av-laitteista ja esitystekniikasta katsotaan eduksesi, mutta tämä ei ole pakollista tehtävässä menestymisen kannalta.

Vartijakortti edellytetään.

Tuotat asiakkaille ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä palvelet heitä joustavalla, ystävällisellä ja ammattitaitoisella asenteella. Monipuolinen tehtävänkuva vaatii oman työn organisointitaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Vuorotteluvapaan kriteerit:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

• ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
• alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
• vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Työt alkavat 1.5.2022, joten lähetäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 10.4.2022.

Lisätietoja:

Palveluesimies Olli Pohjoisvirta puh. 050 318 2647
Palvelupäällikkö Hannele Sainiola puh. 050 591 1438

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@campusta.fi

JÄTÄ HAKEMUS

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.