Hae töihin puhtauspalveluihin!

Oletko positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka etsii seuraavaa työpaikkaa arvostetusta ja vakavaraisesta yrityksestä Tampereelta? Etsitkö työtä, jossa saat itsenäisen ja antoisan tehtävänkuvan avoimessa työyhteisössä, jossa onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin? Hienoa, sillä haemme nyt vuorotteluvapaan sijaista puhtauspalveluihin!

VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS

Nyt avoinna on määräaikainen paikka Tampereella.

Vuorotteluvapaan sijainen laitoshuoltaja/siivooja


Tietoa työstä:

Monipuolisen työnkuvasi pääpaino tulee olemaan asiakaspalvelussa ja siivouksessa. Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 1.6-30.10.2023 väliselle ajalle päivittäisen työaikasi sijoittuen pääosin ma-pe klo 6.00–14.00. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa työnkuvaasi sisältyy ylläpito- ja perussiivoustehtäviä. Siivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouksen jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.

Mitä tehtävä ja työpaikka tarjoaa:


Tulet työskentelemään monipuolisia tuki- ja kiinteistöpalveluita tuottavassa yrityksessä, jossa sekä henkilöstö, että asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä. Tätä työtä kukaan ei tee täysin yksin, vaan jokaisella on tärkeä rooli työyhteisössä ja asiakkaiden arjessa. Menestys lähtee ihmisistä ja yrityksen arvoihin kuuluvatkin vahvasti esimerkiksi yhdessä tekeminen, asiakkaan odotusten ylittäminen sekä vahva ammattitaito.

Yrityksemme huolehtii työntekijöistään tarjoamalla mm:

 • ePassi-palvelussa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden
 • mahdollisuuden käyttää liikuntatalo Atalpan palveluita henkilökuntahinnoin
 • työterveyshuollossa laajat sairaudenhoitopalvelut

Minkälaista henkilöä me etsimme:

Voit esimerkiksi olla jo kokenut siivousalan ammattilainen, vastavalmistunut, tai jotain tältä väliltä, joten laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Arvostamme puhtausalan tutkintoa, esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa sekä työkokemusta. Edellytämme tehtävään hyviä asiakaspalveluvalmiuksia, suomenkielentaitoa, luotettavuutta ja joustavuutta sekä positiivista asennetta työskentelyyn.

Vuorotteluvapaan kriteerit:

Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

 

 • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
 • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
 • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Lisätietoja ja hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Työt alkavat 1.6.2023, joten lähetäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 30.4.2023.

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, niin voit lähettää viestin osoitteeseen kristiina.bifraden@campusta.fi puh. 050 524 3248. Samaan osoitteeseen voit lähettää myös hakemuksesi.

JÄTÄ HAKEMUS

 • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
  Max. tiedoston koko: 64 MB.
 • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
  Max. tiedoston koko: 64 MB.
 • Lue tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.