Kun sinun arkesi on sujuvaa —
me olemme onnistuneet.

Meidän tehtävämme on helpottaa arkea ja vähentää taakkaa, jotta asiakkaamme voi keskittyä siihen, missä hän on paras.

Toimitilapalveluiden kokonaisvaltainen asiantuntija

Campusta Oy on ollut laadukkaiden toimitilapalveluiden asiantuntija Tampereella jo vuodesta 2009. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme olevan tutkitusti kiitettävällä tasolla.

Asiakaspalvelutiimimme ottaa vastaan mm. palvelupyynnöt sekä ohjaa oikeaan osoitteeseen kaikissa asiakkaan tarpeisiin liittyvissä asioissa. Palvelupyynnön voit jättää lomakkeella tai sähköpostilla milloin tahansa.

Useat palvelut samalta toimijalta varmistaa sen, että

pystymme tarjoamaan palvelupaketin vailla vertaa. Luomme notkean kokonaisuuden, joka muuttuu ja kehittyy asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme mukana kiinteistön arjessa kokonaisvaltaisesti. 

Kiinteistönhoitomme on koko talon kattava paketti, jossa on mukana myös sähkö- ja lvi-työt. Puhtauspalvelumme pitävät huolen siivouksesta sen kaikilla osa-alueilla.  Toimistosiivouksemme on tahratonta, ja hallitsemme myös erikoissiivoukset.

Aulapalvelumme vastaavat kiinteistön asiakaspalvelusta, ja av-palvelumme tarjoavat kattavat työkalut av-järjestelmien suunnittelusta aina striimaukseen asti.  Muuttopalvelumme on aina valmiina vastaamaan edessäsi oleviin haasteisiin.

Meille tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Kun me priorisoimme
työmme oikein, toteutamme tämän tavoitteen.

Campustan henkilöstö

Noin 90 henkeä työllistävä Campusta on 10 vuoden aikana kehittänyt toimintaansa ja keskeinen osa yhtiön toiminnasta perustuu asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastaamiseen.

Voimamme on yhdessä tekeminen ja aito halu palvella asiakasta ammattitaidolla. Meille asiakastyytyväisyys on työmme keskipiste. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluita ja räätälöityjä kokonaisuuksia. Kun kiinteistön tukitoiminnot ovat saman toimijan osaavissa käsissä, tekee se arjesta sujuvaa.

Ammattitaitomme ja pitkä kokemus alalta mahdollistavat nopeat ratkaisut myös ongelmatilanteissa. Pidämme arjen rullaamassa silloinkin, kun elämä heittää yllätyksiä eteen. Voit tutustua henkilöstöömme tarkemmin ja tarvittaessa ottaa yhteyttä suoraan palvelusta vastaaviin henkilöihin.

Campustan kiinteistöpalvelut

Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaamme arjesta helppoa

Haluamme olla yhtiönä joustava ja tuottaa palvelua, joka on monipuolista, joustavaa ja laadukasta. Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että Campustan valitessaan asiakas saa toimijan, jonka kanssa voi rakentaa tarpeita vastaavan ja luotettavan kokonaisuuden.

”Jos tulee eteen ongelma tai asia, josta pitäisi selvittää, miten tämän voisi hoitaa niin kyllä mä aika helposti menen tuonne info-tiskille sitten heiltä aulapalveluilta kysymään, että miten tämä asia voisi hoitua parhaiten ja aina siihen on tullut ratkaisu.”
Leena Nikkari
Opintopäällikkö, Tampereen yliopisto