Toimitilapalveluiden ammattilainen - teemme arjestasi sujuvaa

Meidän tehtävämme on helpottaa arkea ja vähentää taakkaa, jotta asiakkaamme voi keskittyä siihen, missä hän on paras.

Toimitilapalveluiden asiantuntija

Olemme monenkirjava joukko ammattilaisia. Meitä on täällä esimerkiksi huoltoasentajia, siivoojia, aulapalveluhenkilöitä, vahtimestareita, kiinteistönhoitajia, sähköasentajia, muuttomiehiä yhteensä noin 100 henkilöä. Campusta on yksi suurimmista ja monipuolisimmista Tampereen seudun kiinteistöhuolto- ja toimitilapalvelu yrityksistä. Teemme yhdessä työtä asiakkaidemme hyväksi oman henkilöstömme hyvinvointia unohtamatta. Meidän kanssamme sinun arkesi on toimivaa ja sujuvaa. Voit keskittyä omaan ydintoimintaasi eli siihen missä olet paras.

Vahvasti vastuullinen

Campusta on vahvasti vastuullinen yritys niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin ekologisestikin. Kuulumme parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Asiakkaanamme voit olla luottavaisin mielin. Sosiaalista vastuuta kannamme pitämällä hyvää huolta henkilöstöstämme muun muassa laajalla työterveyshuollolla, mutta ehkä kuitenkin tärkeimpänä, avoimella ja huomioonottavalla kulttuurillamme. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimuksissa ollut kiinteistöpalvelualan huippua samoin kuin asiakastyytyväisyytemme. Ilmastosta huolehtimisen tavoitteemme on määritelty auditoidussa Ekokompassi- järjestelmässä.

Arvomme ovat syntyneet koko porukan yhteistyönä, kun yritys perustettiin ja samat peruspilarit ohjaavat edelleen toimintaamme.

ME-HENKISYYS

Olemme tiiviisti yhteen hitsautunut työyhteisö. Yhteisenä päämääränämme on esiintyä yhtiön eduksi ja ajatella kokonaiskuvaa pelkän oman työsuoritteen sijaan. Arvostamme toisiamme, tuemme toistemme työtä oma-aloittesti ja ratkomme ongelmat yhdessä, varmistaen, ettei kukaan jää porukan ulkopuolelle.

PALVELUALTTIUS

Toimimme asiakaspalvelussa aina ammattitaidolla, huomioiden asiakkaan toiveet positiivisella asenteella. Kohteliaisuus, asiallisuus ja joustavuus ovat tekemisemme kulmakiviä ja palvelemme kaikkia asiakkaita tasa-arvoisesti. Palvelualttius on tapamme välittää ”me-henkisyyttä” asiakkaalle, ja olemme valmiita auttamaan työtoveriamme täyttämään palvelulupauksen.

UUDISTUSMYÖNTEISYYS

Olemme avoimia ja valmiita uusia asioita ja uutta tietoa kohtaan. Näemme mahdollisuudet muutoksissa. Päivittäisissä tehtävissämme pohdimme aktiivisesti, miten voimme niitä kehittää tai parantaa. Opimme yhdessä ja toisiltamme käymällä avointa keskustelua ja jakamalla osaamistamme. Kaikki edistämme uudistusmyönteistä tekemistä omalla esimerkillämme.

 

TEHTÄVIEN HALLINTA

Arvostamme työtämme suuresti ja otamme vastuun tietotaidomme ajantasaisuudesta. Olemme innokkaita kouluttautumaan ja näemme tärkeänä jakaa uusia ideoita ja tietoa kaikille kokonaisuuden kannalta. Työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi autamme mielellämme työkavereitamme – samalla pitäen huolta omasta hyvinvoinnistamme, tunnistaen sen merkityksen työssämme.

Meille tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Kun me priorisoimmetyömme oikein, toteutamme tämän tavoitteen.

Historiamme

Campustan taustaa

Osalla meistä on jo kymmenien vuosien kokemus alalta ja yhtiölläkin on jo ihan kohtuullisesti ikää, kun olemme jo toisella kymmenellä. Perustamisvuosi oli 2009. Omistajamme on Tampereen korkeakoulusäätiö. Campusta perustettiin silloisen Tampereen yliopiston halutessa tehostaa palveluitaan ja sen seurauksena teknisten palvelujen keskus yhtiöitettiin.

Yhtiön tavoitteeksi tuli tuoda omistajalleen säästöjä ja niitä me sitten teimme. 10 vuoden aikana kustannukset laskivat kymmeniä prosentteja. Se on osoitus siitä, miten jatkuvan parantamisen kulttuuri on meillä hyvin vahva.

Hankintalain puitteiden käydessä meille ahtaiksi, omistajan päätöksellä 2019 luovuimme in-house asemasta ja aloimme toimia vapailla markkinoilla. Tämä on ollut mielenkiintoista ja innostavaa aikaa! Asiakaskuntamme laajenee jatkuvasti ja toimintamme kehittyy. Olemme uudistuneet rohkeasti mutta linjastamme kiinni pitäen: laadukasta palvelua vahvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Campustasta sinunkin työpaikkasi?

Meillä Campustalla on usein erilaisia työpaikkoja avoinna erilaisiin toimitilapalveluiden tehtäviin. Siirry alla olevasta painikkeesta tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme. Voit tutustua alta myös henkilökuntaamme.

Asiakaspalautteita

Mitä asiakkaamme sanovat meistä