TUTUSTU ASIAKKAIDEMME MIELIPITEISIIN MEISTÄ

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ?

"Suurimmat Campusta Oy:ltä ostamamme palvelut ovat puhtauspalvelut sekä aula- ja vahtimestaripalvelut, joissa on muodostunut hyvin toimiva yhteistyö. Tehtävien hallinta on erinomaista ja lisätehtäviin halutaan mielellään osallistua. Olemme kokeneet erityisen hyväksi sen, että campustalaiset haluavat auttaa myös palvelupaketin ulkopuolella."

"Palvelun laatua valvotaan jatkuvasti ja sitä kehitetään tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Yhteistyö toimii Campustan kanssa mutkattomasti ja asioihin reagoidaan välittömästi."

"Campustassa on parasta asiakasystävällisyys, asiantuntemus ja palveluiden saatavuus. Me ollaan tosi tyytyväisiä paikallisiin palveluihin, joita on toteuttamassa asiantuntevat ihmiset. Me toivotaan pitkää asiakassuhdetta, joka jatkuu tällaisenään vielä pitkään."

Katso video

"Olen vuosien saatossa oppinut luottamaan Campustan toimintaan kaikilla tasoilla. Se suoruus ja luotettavuus sekä luotettavuus sieltä nousee hyvin vahvasti esille. Ja myös se, että silloin kun huomataan niitä epäkohtia, niistä voi sanoa ja niihin tulee pikaisesti korjaus."

Katso video

"Suosittelisin Campustaa ehdottomasti urakkaluontoisiin töihin, kuten yritysmuuttoihin, joissa tarvitaan moninaista osaamista. Sellaisissa töissä Campusta on firma paikallaan. Monipuolinen ja joustava palvelutarjonta yllätti minut positiivisesti."

"Yhteistyö on sujunut hyvin ja henkilöstön asiakaspalveluasenne on kohdillaan. Uskon että yhteistyömme jatkuu ja tarvitsemme jatkossakin nopeaa ja luotettavaa apua varmistaessamme asiakkaidemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen."

"Yhteistyö Campustan kanssa on sujunut erinomaisesti, ja yhteydenotto- ja pito on ollut jouhevaa. Campustan henkilökunta on joustavasti hoitanut kaikki muutokset, mitä on ollut yhteistyön aikana."

Katso video

"Kyllä minä Campustaa suosittelen lämpimästi niille, jotka haluaa tällaisen jykevämmän striimauskaluston asennuttaa tiloihinsa. On se kirkko tai seurakuntasali tai joku muukin tila, miksei vaikka kaupungin konserttisaliin. Kyllä tämä homma toimii."

Katso video

”Parasta Campustassa oli joustava palvelu ja kokonaisuuden huomioon ottaminen. Tiedotus, muuttolaatikot, rullakot, kuljetukset, kierrätys ja nimetty yhteyshenkilö, joka vastasi urakasta alusta loppuun. Muutosta jäi hyvä palvelukokemus ja on helppo suositella Campustaa ”

yritysmuutto

”Hervannan Kampuksella olemme käyttäneet Campustan palveluita mm. yritysvuokralaistemme muutostöihin ja remontteihin sisältäen myös siivouspalveluita. Myös muuttopalvelua olemme hyödyntäneet. Palvelu on ollut erittäin hyvää ja sujuvaa kaikin puolin. Meillä toimii yli 40 yritystä Hervannan kampuksella ja on kätevää, kun saamme kaikki tarvittavat työt tilattua yhden tutun yhteyshenkilön kautta.”

"Mä voin suositella Campustaa kaikille, jotka tarvitsevat apua kiinteistö-, puhtaanapito-, aulapalveluissa – infoasioissa. He ovat niissä erittäin asiantuntevia ja hoitavat laadukkaasti kaikki tällaiset asiat."

Kiinteistöpalveluiden asiakas Leena Nikkari.
Katso video

Case Tampereen ammattikorkeakoulu: TAMKin tila- ja kiinteistöpalvelu luottaa Campustan laajaan osaamiseen

”Suurimmat Campusta Oy:ltä ostamamme palvelut ovat puhtauspalvelut sekä aula- ja vahtimestaripalvelut, joissa on muodostunut hyvin toimiva yhteistyö. Tehtävien hallinta on erinomaista ja lisätehtäviin halutaan mielellään osallistua. Olemme kokeneet erityisen hyväksi sen, että campustalaiset haluavat auttaa myös palvelupaketin ulkopuolella.”

Pertti Iso-Mustajärvi, johtaja, Tila- ja kiinteistöpalvelut – TAMK