Siivouspalvelut yrityksille ja toimitila­kiinteistöille Tampereella ja Pirkanmaalla

Tarjoamme siivouspalveluita Tampereen ja Pirkanmaan alueella yrityksille ja toimitilakiinteistöille. Asiantuntevat siivousalan ammattilaiset huolehtivat monenlaisten kiinteistöjen ja tilojen puhdistustarpeista ylläpitosiivouksesta erikoissiivoukseen – vastuullisesti ja suurella sydämellä.

Vastuulliset siivouspalvelut kiinteistösi kumppanina Tampereen alueella

Siivouspalvelut ovat tärkeässä roolissa niin kiinteistön kunnon kuin viihtyisyyden ylläpidossa Hyvällä huollolla materiaalien elinkaari pitenee ja huolellisella siivouksella sairauksia aiheuttavat mikrobit pysyvät kurissa. Ammattitaitoiset siivouspalvelut tuovatkin paitsi pitkän aikavälin säästöjä korjauskustannuksiin, myös terveysturvallisuutta vilkkaisiin tiloihin. Campusta sopiikin kumppaniksesi, kun haluat pitää huolta kiinteistöstäsi ja sen käyttäjistä vastuullisesti.

Oikea-aikaisella palvelulla ja hyvällä yhteistyöllä varmistamme tilojen puhtauden aktiivisestikin käytetyissä ympäristöissä ilman toiminnan keskeytymistä. Laadukkaan työnjäljen takaa paitsi ammattilaistemme osaaminen, myös yhtenäiset työmenetelmät sekä monipuoliset laadunseurannan menetelmämme, joiden mittareista sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Käytämme työssämme vastuullisia menetelmiä ja huomioimme vastuullisuuden niin asiakkaan kuin ympäristön kannalta. Campustalaiset toimivat aina kestävän periaatteen mukaisesti tuhlaamatta ja turvallisesti. Koko henkilöstö on koulutettu ekologisiin toimintatapoihin ja kaikki siivouspalvelumme työntekijät suorittavat Ympäristöosaava -koulutuksen.

Huolehdimme siisteydestä päivittäin muun muassa oppilaitoksissa, toimistoissa, laboratorioissa, aulatiloissa ja porraskäytävissä – ja pidämme päivittäin huolta yli 
100 000 m² siisteydestä.

Räätälöimme siivouspalvelun aina asiakaskohtaisesti

Siivouspalveluiden asiantuntijoina haluamme tarjota aina parhaan mahdollisen palvelun kunkin tilan tai kiinteistön tarpeisiin. Räätälöimällä palvelumme asiakaskohtaisesti voimme tarjota laadukkaat, vastuulliset ja kustannustehokkaat siivouspalvelut juuri kiinteistösi tarpeisiin. Siksi kartoitamme tilan sekä käyttäjien tarpeet ja mitoitamme siivouspalvelumme niiden mukaan.

Kartoituksessa otamme huomioon muun muassa kiinteistön käyttöasteen, pintamateriaalit ja tärkeimmän, eli tilojen käyttäjät. Kartoituksen pohjalta määritämme materiaaleille sopivimmat työmenetelmät ja ajoitamme siivouksen siten, ettei tilojen käytettävyys häiriinny.

Silloinkin, kun rakennuksessa on täysi tohina päällä ja liiketoiminta, opetus tai tutkimus sanelevat aikatauluja, toimimme käyttäjät huomioon ottaen.

Tarpeiden mukaista siivouspalvelua yrityksille ja kiinteistöille

Työ on muuttunut, samoin palvelutarpeet. Siivouspalveluiden tärkein tehtävä on edelleen poistaa likaa ja me Campustalla keskitymme juuri siihen. Poistamme joka päivä lian, joka juuri silloin on tärkeää poistaa. Se on näkyviä tahroja, mutta myös kosketuspinnoilla olevaa näkymätöntä likaa. Tarpeenmukainen siivous poistaa turhaa työtä,  ja samalla se luo työntekijöille myönteisiä kokemuksia, mahdollistamalla oman työn suunnittelun pelkän työlistan seuraamisen sijaan.

Siivouspalveluiden laatu

Siivouksen laadun peruspilari on kattava selvitys työkohteesta. Selvityksen pohjalta tehtävässä työsuunnitelmassa huomioidaan tilat, niiden käyttäjät sekä muut toimintaan vaikuttavat tekijät kiinteistössä ja sen ympäristössä. Viiden tähden laatu syntyy kuitenkin vasta toiminnassa. Laadun tekevät työntekijämme. Campustan siivouspalvelu on helposti muunneltavissa kulloisenkin käytön mukaan. Tarpeenmukainen siivous tuottaa asiakkaalle lisäarvoa joustavuudellaan ja antaa mahdollisuuden nopeaan reagointiin päivittäisissä tarpeissa.  Tällä tavoin voimme täyttää asiakkaan toiveet kerta toisensa jälkeen. Yksityiskohtien huomioiminen ja niihin reagointi on sisäänrakennettu toimintamalli meillä siivouspalveluissa.

Joustavuuden ja ketteryyden ylläpito on Campustalla merkittävä laatutekijä, kustannustehokkuutta tietenkään unohtamatta. Viihtyisyyden varmistaminen ja positiivisia tunteita herättävä palvelu tukee tilojen käyttäjien hyvinvointia ja lisää myönteisten kokemusten kautta tilojen houkuttelevuutta.

Siivouspalveluiden terveysturvallisuus

Tilojen puhtaus on merkittävä tekijä tautien ehkäisyssä. Kartoitamme tilojen toiminnallisuutta myös siivottavuuden ja terveysturvallisuuden näkökulmasta. Campustan siivouspalvelu varmistaa osaltaan käyttäjille terveellisen ja turvallisen työympäristön. Perinteisen siivouspalvelun arvo kasvaa, kun voimme helposti hyödyntää synergiaetua Campustan palveluyksiköiden välillä ja vastata tällä tavoin asiakkaan erilaisiin tarpeisiin.

Vastuullisuus siivouspalveluissa

Me Campustalla otamme vastuullisuuden vakavasti. Siivoushenkilöstöä on koulutettu huomioimaan palvelussa kestävä tapa toimia ja se on todennettu ympäristöosaava -testillä. Panostamme jatkuvaan oppimiseen säännöllisillä koulutuksilla ja parannamme näin henkilöstön edellytyksiä teknologistuvassa maailmassa.

Puhtaus merkittävä osuus viiden tähden kokemuksesta tilassa kuin tilassa. Me Campustalla toimimme jokaisena työpäivänä niin, että siivous on ★ ★ ★ ★ ★

Tarve siivouspalveluille?

Kalle Mäkinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö
kalle.makinen@campusta.fi
044 570 8872

Kattavat siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille

Tuotamme laadukkaasti siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille laajasti erilaisiin tarpeisiin. Oli tarve sitten laajalle kokonaisuudelle tai vain yksittäisille palveluille, räätälöimme asiakkaallemme sopivan palvelupaketin. Jos mielessäsi on yrityssiivous, niin valitse Campusta!

SIIVOUSPALVELUT

Ylläpito- ja perussiivous

Ylläpitosiivouksella huolehditaan tilojen päivittäisestä siivouksesta. Ylläpitosiivous luo perustan tilojen viihtyisyydelle ja pitää huolta terveysturvallisuudesta.

 

Perussiivouksella ylläpidetään haluttua puhtaustasoa ja pintamateriaalien kuntoa niiden elinkaaren pidentämiseksi. Perussiivouksessa kiinteistön pintamateriaalit puhdistetaan perusteellisesti ja tarpeen mukaan suojataan kulumiselta.

  • kaikkien tilojen säännöllinen siivous
  • jaksottaiset siivoustehtävät
  • erilaiset tarkistus- ja välisiivoukset
  • lattioiden pesu- ja vahaus
  • tekstiilimattojen ja kalusteiden pesu
  • yläpölyjen poisto

SIIVOUSPALVELUT

Toimistosiivous

Toimistosiivouksella huolehditaan toimistotilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä halutun puhtaustason mukaisesti. Palvelu räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Smart Care Trio -menetelmä kuluttaa vähemmän sähköä, vettä ja kemikaaleja, joten myös maton käyttöikä pitenee. Pesun jälkeen tilat ovat heti käyttövalmiit, koska käytämme siivouksessa vähemmän vettä; ei tule myöskään vesivahinkoja.

Puhdistamme myös tekstiilikalusteet ja tarvittaessa voimme pesun jälkeen levittää kalusteille suoja-aineen. Nämä palvelut saat osana toimistosiivousta, mutta myös erikseen tilattuna.

SIIVOUSPALVELUT

Erikoissiivous

Siivouspalvelumme asiantuntijat siistivät myös muun muassa laboratorio- ja puhdastilat ammattitaidolla. Osaavat siivousalan työntekijämme tuntevat erikoistilojen tarpeet ja pitävät yllä vaativaakin puhtaustasoa vahingoittamatta tilojen toimintaa.

SIIVOUSPALVELUT

Muuttosiivous

Toteutamme yrityksille muuttosiivoukset ammatti­taidolla, varmistaen että uusi tila on puhtaus­vaatimusten mukainen ja valmis vastaan­ottamaan työntekijät ja asiakkaat. Ammattisiivous­palvelun käyttö muuttosiivouksen osalta on järkevää, sillä se säästää aikaa ja varmistaa, että siirtyminen uuteen tilaan sujuu jouhevasti ja puhtaissa olosuhteissa.

SIIVOUSPALVELUT

Rakennussiivous

Siivoamme rakennushankkeen jättämät pölyt, jäljet ja jätteet, jotta tila saadaan valmiiksi käyttöönotettavaksi. Rakennussiivous on olennainen vaihe uudis­rakennusten ja remonttien yhteydessä, ja se varmistaa, että tila täyttää vaaditut hygieniastandardit ja laatuvaatimukset.

SIIVOUSPALVELUT

Teollisuussiivous

Oli kohteena teollisuuslaitos, tuotantotilat tai muut teolliset ympäristöt, niin Campustan siivous­ammattilaiset pitävät nämä haastavat tilat puhtaana. Teollisuussiivous on tärkeää sekä työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden että tuotantoprosessien sujuvuuden kannalta.

Campusta tarjoaa lisäpalveluina myös keikkasiivouksia ja asiantuntijakonsultointia.

Referenssi - Siivouspalvelut Tampere ja Pirkanmaa

Pirkanmaan liitto kiittää sujuvaa yhteistyötä ja nopeaa reagointia

”Palvelun laatua valvotaan jatkuvasti ja sitä kehitetään tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Yhteistyö toimii Campustan kanssa mutkattomasti ja asioihin reagoidaan välittömästi.”

Marianne Koski, assistentti
Pirkanmaan liitto / Council of Tampere Region

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Oli kyse mistä tahansa siivouspalveluihin liittyvästä haasteesta, autamme mielellämme! Laita viestiä, soita tai varaa tapaaminen.

Artikkeleita siivouspalveluista