Siivouspalvelut

Siivouspalvelut ovat tärkeässä roolissa niin kiinteistön kunnon kuin viihtyisyyden ylläpidossa. Campustan asiantuntevat siivousalan ammattilaiset huolehtivat monenlaisten kiinteistöjen ja tilojen puhdistustarpeista ylläpitosiivouksesta erikoissiivoukseen – vastuullisesti ja suurella sydämellä.

Vastuulliset siivouspalvelut kiinteistösi kumppanina TAMPEREEN ALUEELLA

 

Hyvällä huollolla materiaalien elinkaari pitenee ja huolellisella siivouksella sairauksia aiheuttavat mikrobit pysyvät kurissa. Ammattitaitoinen siivous tuokin paitsi pitkän aikavälin säästöjä korjauskustannuksiin, myös terveysturvallisuutta vilkkaisiin tiloihin. Campusta sopiikin kumppaniksesi, kun haluat pitää huolta kiinteistöstäsi ja sen käyttäjistä vastuullisesti.

Oikea-aikaisella palvelulla ja hyvällä yhteistyöllä varmistamme tilojen puhtauden aktiivisestikin käytetyissä ympäristöissä ilman toiminnan keskeytymistä. Laadukkaan työnjäljen takaa paitsi ammattilaistemme osaaminen, myös yhtenäiset työmenetelmät sekä monipuoliset laadunseurannan menetelmämme, joiden mittareista sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Käytämme työssämme vastuullisia menetelmiä ja huomioimme vastuullisuuden niin asiakkaan kuin ympäristön kannalta. Campustalaiset toimivat aina kestävän periaatteen mukaisesti tuhlaamatta ja turvallisesti. Koko henkilöstö on koulutettu ekologisiin toimintatapoihin ja kaikki siivouspalvelumme työntekijät suorittavat Ympäristöosaava-testin.

Huolehdimme siisteydestä päivittäin muun muassa oppilaitoksissa, toimistoissa, laboratorioissa, aulatiloissa ja porraskäytävissä – ja pidämme päivittäin huolta yli 
100 000 m² siisteydestä.

Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi mukaan

 

Kiinteistösiivouksen asiantuntijoina haluamme tarjota aina parhaan mahdollisen palvelun kunkin tilan tai kiinteistön tarpeisiin. Räätälöimällä palvelumme asiakaskohtaisesti voimme tarjota laadukkaat, vastuulliset ja kustannustehokkaat puhtauspalvelut juuri kiinteistösi tarpeisiin. Siksi kartoitamme tilan sekä käyttäjien tarpeet ja mitoitamme siivouspalvelumme niiden mukaan.

Kartoituksessa otamme huomioon muun muassa kiinteistön käyttöasteen, pintamateriaalit ja tärkeimmän, eli tilojen käyttäjät. Kartoituksen pohjalta määritämme materiaaleille sopivimmat työmenetelmät ja ajoitamme siivouksen siten, ettei tilojen käytettävyys häiriinny.

Silloinkin, kun rakennuksessa on täysi tohina päällä ja liiketoiminta, opetus tai tutkimus sanelevat aikatauluja, toimimme käyttäjät huomioon ottaen.

Sopiva ratkaisu juuri kiinteistösi ja sen käyttäjien tarpeisiin kattavasta palveluvalikoimastamme 

Päivittäinen ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksella huolehditaan tilojen päivittäisestä siivouksesta. Ylläpitosiivous luo perustan tilojen viihtyisyydelle ja pitää huolta terveysturvallisuudesta. Palveluun kuuluu kaikkien tilojen säännöllinen siivous, mukaan lukien jaksottaiset siivoustehtävät sekä erilaiset tarkistus- ja välisiivoukset.

Erikoissiivoukset

Siivouspalvelumme asiantuntijat siistivät myös muun muassa laboratorio- ja puhdastilat ammattitaidolla. Osaavat siivousalan työntekijämme tuntevat erikoistilojen tarpeet ja pitävät yllä vaativaakin puhtaustasoa vahingoittamatta tilojen toimintaa.

Asiantuntijakonsultointi

Oli kyse mistä tahansa kiinteistön siisteyteen liittyvästä haasteesta, autamme mielellämme!
Kun esimerkiksi siivouspalveluiden kilpailutus on edessä, olemme apunasi!

Tekstiililattioiden- ja kalusteiden puhdistus

Kaipaako tekstiilimattosi puhdistusta? Meiltä saat tiloihisi todella ekologisen tekstiililattian puhdistuksen. Käytössämme on tehokkain, turvallisin, ekologisin ja taloudellisin matonpuhdistus-laite, joka jättää tasaisemman pesutuloksen kuin muut perinteiset menetelmät.

Smart Care Trio -menetelmä kuluttaa vähemmän sähköä, vettä ja kemikaaleja, joten myös maton käyttöikä pitenee. Pesun jälkeen tilat ovat heti käyttövalmiit, koska käytämme siivouksessa vähemmän vettä; ei tule myöskään vesivahinkoja.

Puhdistamme myös tekstiilikalusteet ja tarvittaessa voimme pesun jälkeen levittää kalusteille suoja-aineen. Nämä palvelut saat osana toimistosiivousta, mutta myös erikseen tilattuna.

Perussiivous

Perussiivouksella ylläpidetään haluttua puhtaustasoa ja pintamateriaalien kuntoa niiden elinkaaren pidentämiseksi. Perussiivouksessa kiinteistön pintamateriaalit puhdistetaan perusteellisesti ja tarpeen mukaan suojataan kulumiselta. Perussiivoukseen kuuluu lattioiden pesu ja vahaus, tekstiilimattojen ja kalusteiden pesu sekä yläpölyjen poisto.

Toimistosiivous

Toimistosiivouksella huolehditaan toimistotilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä halutun puhtaustason mukaisesti. Palvelu räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluina tarjoamme myös mm. muuttosiivoukset, viherkasvien hoidon ja saniteettitarvikkeiden ylläpidon. Meiltä luonnistuvat myös keikkasiivoukset!

Kuinka voimme auttaa?
Ota yhteyttä!

Campusta, Kollin

Kati Kollin

Palvelupäällikkö,
siivouspalvelut
kati.kollin@campusta.fi
050 5536916

Referenssi: Pirkanmaan liitto kiittää sujuvaa yhteistyötä ja nopeaa reagointia

”Palvelun laatua valvotaan jatkuvasti ja sitä kehitetään tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Yhteistyö toimii Campustan kanssa mutkattomasti ja asioihin reagoidaan välittömästi.”

Marianne Koski, assistentti
Pirkanmaan liitto / Council of Tampere Region