Ylläpitosiivous Tampere

Ylläpitosiivous huolehtii tilojen päivittäisestä siivouksesta sovitun siisteystason mukaan. Ylläpitosiivous luo perustan tilojen viihtyisyydelle sekä asiakkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta. Viihtyvyyden lisäksi ylläpitosiivous edistää myös tilassa olevien terveenä pysymistä.

Ylläpitosiivous tuottaa jatkuvaa hyötyä

Ylläpitosiivous sovitaan asiakkaan ja asiakkaan tilojen tarpeiden mukaan. Ylläpitosiivousta voidaan suorittaa tietyin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikoittain tai kerran kuukaudessa. Tahdomme olla yrityksesi taustalla toimiva tuki, joka mahdollistaa arjen viihtyvyyden ja rutiinien pyörittämisen vaivattomasti. Siivousalan rautaiset ammattilaisemme sekä meidän laadukkaat työvälineet takaavat tilaasi moitteettoman jäljen, josta sinun ei tarvitse huomauttaa.

Säännöllinen ylläpitosiivous mahdollistaa useita asioita, jotka pätevät yritykselle kuin yritykselle. Ylläpitosiivouksen tuomia etuja ovat muun muassa:

Viiden tähden ylläpitosiivous erilaisille kohteille Tampereella ja Pirkanmaalla

Campusta suorittaa ylläpitosiivousta erilaisissa tiloissa, joissa halutaan ylläpitää haluttua siisteyden tasoa. Oli kyseessä iso tai pieni kohde, niin me autamme sen ylläpidossa. Alla listattuna muutamia kohteita, joihin tuotamme ylläpitosiivousta:

Toimistotilat

Toimistotiloissa halutaan usein säännöllisesti puhdistaa pinnat, huonekalut ja tasot kerääntyneestä pölystä ja liasta, jossa työntekijät viettävät paljon aikaa. Toimistotiloihin tuodaan usein myös asiakkaita, joille halutaan varmasti ylläpitää laadukasta mielikuvaa yrityksen toiminnasta. Tällöin toimiston ylläpitosiivous, tai toisin sanoen toimistosiivous, on paikallaan.

Myymälät ja liiketilat

Myymälä- ja liiketiloissa puhtaus on ensiarvoisen tärkeää, sillä ne ovat usein asiakkaille se tärkein ja jatkuvasti käytetty kosketuspiste yrityksen kanssa. Siistit ja hyvin hoidetut tilat luovat myönteisen ensivaikutelman yrityksestä ja voivat vaikuttaa merkittävästi asiakaskokemukseen. Myymälässä ja liiketilassa tapahtuva ylläpitosiivous takaa, että pinnat, lattiat ja esillepanot pysyvät aktiivisesti hygieenisinä, puhtaina ja houkuttelevina. Unohtamatta henkilöstön viihtyvyyttä. Tätä kutsutaan usein myös nimellä myymäläsiivous.

Tuotantotilat ja muut teolliset ympäristöt

Teollisissa ympäristöissä ja tuotantoketjuja sisältävät liketoiminnat yleensä vaativat säännöllistä siivousta, jotta tuotantotyöntekijät voivat tehdä työtään turvallisesti, tehokkaasti ja viihtyisästi. Ylläpitosiivous teollisissa ympäristöissä ylläpitää myös teollisten laitteiden kuntoa ja elinkaaren pituutta. Säännöllistä teollisuussiivousta ja siivousta tuotantotiloissa voidaan pitää myös siis järkevänä investointina.

Tarve siivouspalveluille?

Kalle Mäkinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö
kalle.makinen@campusta.fi
044 570 8872

Ylläpitosiivous räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan

Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla varmistamme, että jokainen ylläpitosiivous on rakennettu asiakkaan tarpeita vastaavaksi sen käyttäjien, rakenteen ja käyttöasteen mukaan. Jokainen kohde on erilainen ja pitää sisällään omat erikoispiirteensä, jotka otamme yksilöllisesti huomioon myös asiakaskohtaisessa laadunseurannassa.

Vaikka räätälöimme palvelumme jokaiselle asiakkaalle erikseen, niin useimmiten ylläpitosiivoukseen kuuluu kuitenkin edes osa seuraavista asioista: 

  • kerääntynyt pöly pyyhitään
  • pinnoilta poistetaan näkyvä ja näkymätön lika
  • pintojen desinfiointi
  • roskakorit tyhjennetään
  • käsipaperi- ja saippuatelineiden täytöstä huolehditaan
  • lattioiden imurointi
  • lattioiden moppaaminen
  • keittiö- ja WC-tilojen siivous

PERUSSIIVOUS

Tarve ehkä perusteellisemmalle siivoukselle?

Jos ylläpitosiivouksen kaltainen kevyempi säännöllinen siivous ei enää riitä, vaan tarve on niin sanotusti järeämmälle siivoukselle, voi perussiivous olla tällöin tarpeen. Perussiivousta on muun muassa kiinnittyneiden likojen puhdistukset, ikkunoiden pesut ja kalustepesu.

Jos et ole täysin varma, että onko ylläpitosiivous vai perussiivous tarpeen, niin lue vielä artikkelimme Mitä eroa on ylläpitosiivouksella ja perussiivouksella?.

Mitä muita palveluita tuotamme ylläpitosiivouksen lisäksi?

Campusta on kokonaisvaltainen kiinteistöpalveluiden tuottaja. Monipuolinen palveluvalikoimamme mahdollistaa palveluiden keskittämisen yhden toimijan alle, joka helpottaa ja yksinkertaistaa kommunikointia ja päivittäisten toimintojen hallinnointia. Alta löydät muita tuottamiamme palveluita ylläpitosiivouksen ohelle.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon palvelut tilojen toimivuuden ja turvallisuuden varmistamiseen.

Aulapalvelut ja vahtimestarit

Aulapalvelut ja vahtimestarit myönteisen palvelu- ja turvallisuus-kulttuurin luomiseen ja ylläpitämiseen.

Muutto- ja kuljetuspalvelut

Täyden palvelun muutto — joustavaan ja sujuvaan muuttamiseen.

Referenssi - YLLÄPITOSIIVOUS Tampere ja Pirkanmaa

Pirkanmaan liitto kiittää sujuvaa yhteistyötä ja nopeaa reagointia

”Palvelun laatua valvotaan jatkuvasti ja sitä kehitetään tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Yhteistyö toimii Campustan kanssa mutkattomasti ja asioihin reagoidaan välittömästi.”

Marianne Koski, assistentti
Pirkanmaan liitto / Council of Tampere Region

Artikkeleita siivouspalveluista