Kiinteistöhuolto Tampere ja Pirkanmaa

Ennakoiva kiinteistöhuolto takaa kiinteistöjen turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyisyyden ilman toiminnan katkoksia. Campustan kiinteistöhuollon asiantuntijat pitävät kiinteistöstäsi huolta Tampereella ja Pirkanmaalla energiatehokkaasti ja ennakoiden aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin – vuosien kokemuksella ja suurella sydämellä.

Resurssiviisas kiinteistöhuolto kiinteistösi kumppanina

Kiinteistöhuollossa on monia palasia, ja pienelläkin erheellä voi olla koko kokonaisuudelle isot ja kalliit seuraukset. Kiinteistöhuolto kannattaakin jättää ammattilaisten huomaan. Me Campustalla pidämme kiinteistöistä hyvää huolta vuosien asiantuntijuudella. Osaavalla ja proaktiivisella kiinteistöhuollolla kiinteistön elinkaari pitenee, ja sen arvo säilyy ilman suuria ja kalliita remontteja.

Ammattitaitoinen kiinteistöhuolto tuokin pitkän aikavälin säästöjä korjauskustannuksiin – parhaimmillaan havaitsemme ja taklaamme riskit jo ennen kuin niistä muodostuu kiinteistön käytölle ongelmia. Ennakoinnilla optimoimme myös taloudellisten resurssien käytön. Esimerkiksi energiankulutuksen ja lämpötilojen seurannalla voit saada merkittäviä säästöjä kiinteistön ylläpidon kustannuksiin.

Campusta sopii siis kumppaniksesi, kun haluat pitää huolta kiinteistöstäsi kustannustehokkaasti ja taata sen käyttäjille toimivan ympäristön ilman pitkiä huoltokatkoksia.

Me Campustalla pidämme Pirkanmaalla kiinteistöistä hyvää huolta vuosien asiantuntijuudella ja proaktiivisella otteella – laadusta tinkimättä. Laadunvalvonta onkin kiinteä osa toimintaamme ja kiinteistöhuollon palvelumme prosessit ovat laatusertifioituja.

Räätälöimme kiinteistöhuollon aina tarpeidesi mukaan

Kiinteistöhuollon asiantuntijoina haluamme tarjota aina parhaan mahdollisen palvelun kunkin kiinteistön tarpeisiin. Räätälöimällä palvelumme asiakaskohtaisesti voimme tarjota laadukkaat, vastuulliset ja kustannustehokkaat kiinteistöhuollon palvelut juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin. Siksi kartoitamme aina aluksi huollettavan kohteen tarpeet, mitoitamme kiinteistöhuollon tämän mukaisesti ja päivitämme huoltokirjan.

Laajan palveluvalikoimamme ansiosta saat kaikki palvelut kiinteistöhuoltoon yhden katon alta, mikä puolestaan sujuvoittaa kiinteistöhuoltoa ja säästää kiinteistön omistajan omia resursseja eri toimijoiden välillä tasapainoilusta.

Vaikka kokemuksemme kiinteistöhuollosta on pitkä, emme Campustalla tuudittaudu vain aiemmin opittuun vaan suuntaamme katseen aina eteenpäin ja haastamme itseämme kehittymään. Tavoitteenamme on viedä kiinteistösi hoito lähtötasosta jatkuvasti laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi, kiinteistösi ja sen käyttäjien parhaaksi.

Kattavan verkostomme avulla pystymme myös reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti. Me hoidamme kiinteistöhuollon kokonaisvaltaisesti, jotta sinä voit keskittyä huoletta omaan työhösi.

Tarve kiinteistöhuollolle?

Pekka Ahonen

Kiinteistöpäällikkö
pekka.ahonen@campusta.fi
050 516 4060

Mitä kiinteistöhuolto sisältää?

Tuotamme energiatehokkaasti ja laadukkaasti kaikki kiinteistöpalvelut aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin. Oli tarve sitten laajalle kokonaisuudelle tai vain yksittäisille palveluille, räätälöimme asiakkaallemme ja tämän kiinteistölle sopivan palvelupaketin!

KIINTEISTÖHUOLTO

Sisä- ja ulkotilojen kiinteistöhuolto

Sisätilojen kiinteistöhuollolla huolehditaan, että kiinteistö on viihtyisä ja turvallinen käyttää.

Ulkoalueiden hoidolla huolehditaan kiinteistön pihamaan toimivuudesta, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta.

 • hälytysten seuranta
 • palvelupyyntöjärjestelmän ylläpito
 • kiinteistökierrokset
 • energiaseuranta
 • lämmityksen säädöt ja huollot
 • nuohous
 • sprinklereiden paineistaminen
 • väestönsuojien huollot
 • sähkölukkojen hoito
 • opastetyöt
 • automaattiovien huollot
 • paloilmoitinlaitteiden huollot ja niiden kuukausittaiset testit
 • lumityöt
 • hiekoitukset
 • pihojen pesut
 • liputukset
 • ruohonleikkuu

KIINTEISTÖHUOLTO

Tekninen kiinteistöhuolto

Kiinteistön teknisten vikojen havaitseminen ja niiden korjaaminen ennakoiden tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi kuin esimerkiksi kokonaisen laitteen uusiminen. Ympäristökin kiittää resurssien fiksusta käytöstä! Tekninen kiinteistöhuolto huolehtiikin talotekniikan kunnossapidosta, jotta kiinteistön järjestelmät toimivat moitteettomasti ja turvallisesti.

 • perinteiset IV-koneiden huolluot
 • keittiölaitteiden huollot
 • paloilmoitinlaitteiden huollot
 • sähköjärjestelmien vuosihuollot
 • muuntamoiden vuosihuollot

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistöhuollon lisäpalvelut

Teemme myös vaativammat rakennustyöt sekä erikoisjärjestelmien huollot. Tarjoamme lisäksi korjauspalvelut erilaisiin tarpeisiin.

 • IV-koneiden korjaushuollot
 • turvavalojen korjaushuollot
 • paloilmoittimien korjaushuollot
 • pienten lohkeamien paikkaukset
 • maalauskorjaukset.

Lataa Campustan kiinteistöhuollon esite ja tutustu tarkemmin kiinteistöhuollon kokonaisuuteen

Sopiva ratkaisu juuri kiinteistösi ja sen käyttäjien tarpeisiin kattavasta palvelu­valikoimastamme

Yksilöityä ja ympärivuotista kiinteistöhuoltoa Tampereella ja Pirkanmaalla

Isojen kiinteistöjen turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyisyyden takaaminen on täysipäiväistä ja suunnitelmallista työtä, eikä sen pitäisi olla jatkuvaa tulipalojen sammuttelua. Kiinteistön omistajalla itsellään jää kuitenkin arjen tiimellyksessä harvoin aikaa rakennuksen ympärivuorokautiseen, saati ympärivuotiseen valvontaan.

Luottamalla tehtävän asiantuntijalle voit olla varma, että kiinteistöstä huolehditaan tauotta. Tuotamme energiatehokkaasti ja laadukkaasti kaikki kiinteistöpalvelut tarpeesi mukaan aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Laajasta verkostostamme osuvinta kiinteistöhuollon osaamista

Tiedämme, että kiinteistönomistajan elämä tuo mukanaan monenlaisia yllätyksiä – joskus myös ikäviä sellaisia. Tällöin asiantuntijaverkostomme apu on korvaamatonta. Puhtaasti Tampereella ja Pirkanmaalla toimivana kiinteistöhuollon yrityksenä tunnemme hyvin alamme paikalliset toimijat ja heidän erityisosaamisensa.

Teemme verkostomme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla. Asiakkaamme nauttivatkin Tampereen ja Pirkanmaan seudun huolto- ja korjausverkostomme voimasta.

Case study - Kiinteistöhuolto Tampere ja Pirkanmaa

TAMKin tila- ja kiinteistöpalvelu luottaa Campustan laajaan osaamiseen kiinteistöhuollon osalta.

”Suurimmat Campusta Oy:ltä ostamamme palvelut ovat siivouspalvelut sekä aula- ja vahtimestaripalvelut, joissa on muodostunut hyvin toimiva yhteistyö. Tehtävien hallinta on erinomaista ja lisätehtäviin halutaan mielellään osallistua. Olemme kokeneet erityisen hyväksi sen, että campustalaiset haluavat auttaa myös palvelupaketin ulkopuolelle”

Pertti Iso-Mustajärvi, johtaja, Tila- ja kiinteistöpalvelut – TAMK

Artikkeleita kiinteistöhuollosta

Kiinteistöhuolto on laaja kokonaisuus, joka pitää sisällään ison paletin toimenpiteitä ja työkaluja. Kiinteistöhuollon termistö on tekijöille tuttua, mutta ulkopuoliselle se ei välttämättä aukene helposti. Koostimmekin...

Kiinteistöhuolto on olennainen osa kiinteistön toimivuuden ja turvallisuuden kokonaisuutta. Ennakoinnilla ja asiantuntijuudella toteutettu kiinteistöhuolto takaa sen, että kiinteistö kestää ja toimii arjen käytössä. Asiantuntijamme Campustan...