TERVETULOA CAMPUSTALAISEKSI!

Campusta Oy on yksi Tampereen suurimmista toimijoista kiinteistö- ja toimitilapalveluiden alalla. Meillä työskentelee yli 90 kiinteistöhuollon, asiakaspalvelun, turvallisuuden ja puhtauden ammattilaista, jotka yhdessä pitävät huolen asiakkaidemme arjen sujumisesta turvallisissa ja viihtyisissä tiloissa. Etsimme jatkuvasti uusia kiinteistöhuollon ja puhtaanapidon ammattilaisia mukavaan työyhteisöömme. Olisitko sinä uusi campustalainen?

Teemme asiakkaidemme arjesta helppoa

yhdessä ja ammattiylpeydellä

Jokaista campustalaista tarvitaan luomaan paras asiakaskokemus niin kiinteistöjen omistajille kuin tilojen käyttäjille. Siksi meillä työskennellään lämminhenkisenä tiiminä, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. Campustalaisena pääsetkin tekemään töitä mukavien ja osaavien kollegojen kanssa, joiden työn jäljestä voit varmasti olla ylpeä.

CAMPUSTALAISENA SAAT

Vastuullisen työnantajan

Vastuullisena työnantajana Campusta on sitoutunut mahdollistamaan työssä onnistumisen. Teemme aktiivisesti töitä työhyvinvoinnin parantamiseksi entisestään yhdessä kaikkien campustalaisten kanssa. Lue kuinka onnistuimme vuonna 2021.

Tiiviin työyhteisön

Tätä työtä kukaan ei tee yksin, vaan jokaisella on tärkeä rooli työyhteisössä ja asiakkaidemme arjessa. Campustalaisten vahvuuksiin kuuluu yhdessä tekeminen, ja sujuva sisäinen yhteistyö näkyykin päivittäisessä toiminnassamme yhtenä suurimpana kilpailuetunamme.

Välittävän työpaikan

Kaiken perusta on hyvä henkilökunta. Siksi huolehdimme työntekijöistämme monin tavoin. Käytössäsi on mm. kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut. Palkkauksessa käytämme Campustan omaa tessiä.

Vaihtelevat työtehtävät

Monipuoliset työpäivät eivät kyllästytä. Teemme töitä asiakkaidemme tiloissa ja mukavat kohtaamiset työpäivien mittaan hitsaavat työskentelyn myös asiakkaidemme kanssa tiiviiksi – saammekin jatkuvasti kiitosta hyvästä yhteistyöstä.

Campusta työntekijä Kirill

”Campustalla on hyvä ilmapiiri! Täällä huolehditaan hyvin työntekijöistä ja kannustetaan myös kouluttautumaan. Itse olen käynyt esimerkiksi paloilmoitinhoitajan ja kattotyöturvakoulutukset. Tulee hyvä fiilis, kun työt tehdään kunnolla. Voi olla ylpeä omasta työstään.”

Kirill Barkov
LVI-huoltoasentaja

Campusta työntekijä Huusko

”Meillä on mukavat työkaverit ja hyvä ilmapiiri! Vaikka joskus on paljonkin tekemistä, ei kiirekään haittaa, koska töissä on hyvä meininki. Kokeneemmilta kollegoilta saa aina apua, ja työhyvinvointiin kiinnitetään oikeasti huomiota ja työntekijät pidetään ajan hermolla. Tiimille kiitos siitä, että täällä on rento pössis!”

Hannu Huusko
vahtimestari

Campustan työntekijöitä

”Campustalle minut houkutteli kiinnostavat asiakkaat, selkeä organisaatio ja monipuoliset työtehtävät. Uutena työntekijänä en ole vielä ehtinyt tutustua kaikkiin, mutta olen kokenut itseni tervetulleeksi joukkoon! Työssä innostaa erityisesti sen mielekkyys, hyvä työyhteisö, työn kehittämismahdollisuudet ja inhimilliset työajat. Täällä on työntekijöitä kunnioittava ilmapiiri.”

Anne Pekkanen
puhtaanapidon palveluohjaaja

Hae campustalaiseksi avoimella hakemuksella!

Vaikka meillä ei ole sinulle juuri nyt sopivaa paikkaa auki, kasvavana yrityksenä tarvitsemme uusia työkavereita jatkuvasti. Kerro meille, mistä työstä olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemus alta:

  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Voit lisätä halutessasi hakemuksesi mukaan CV:n, työtodistuksen tai muun dokumentin.
    Max. tiedoston koko: 64 MB.
  • Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.