Muuttopalvelut ja kuljetukset

Muuttopalveluissa olemme purkaneet prosessin osiin ja suunnitelleet palvelumme siten, että niin pienet kuin suuretkin muutot hoituvat sujuvasti.

Täyden palvelun muutto

Suunnittelemme muuton halutessanne aina resursseista aikataulutukseen ja tiedottamiseen. Suunnitelman pohjalta muuton organisointia varten nimeämme muuttoon vastuuhenkilön ja järjestämme muuttoauton, muuttomiehet ja tarvikkeet. Tarvittaessa autamme myös pakkaamisessa.

Puramme ja kasaamme kalusteet uuteen sijaintiin sovitun suunnitelman mukaisesti. Hoidamme myös asennustyöt ja kevyet huoneiden kunnostustyöt. Meillä on kokemusta ja taitoa muuttaa myös erikoiskalusteet, kuten pianot, kassakaapit ja arvoesineet.

Teemme työmme ammattitaidolla ja vastuullisesti. Hoidamme kalusteiden kierrätyksen ekologisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Järjestämme tarvittaessa asiakkaalle myös tiedotustilaisuuden, jossa käymme läpi muuton etenemisen.

Pakkauspalvelu

Pakkauspalvelumme auttaa ja neuvoo tavaroiden pakkaamisessa ja kierrätyksessä. Halutessasi hoidamme koko muuton aina pakkauksesta purkamiseen saakka.

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme siirtää muuttokuormat turvallisesti perille. Muuton organisoinnissa huomioimme asiakkaan toiminnan siten, että muuton vaikutukset pysyvät mahdollisimman pieninä. Esimerkiksi työhuoneet muutamme vanhasta tilasta uuteen yhdessä päivässä.

Asennuspalvelu

Muuton yhteydessä asennuspalvelumme huoltaa kiinteistön. Vaihdamme lamput, korjaamme valaisimet, maalaamme seinät, uusimme tai kierrätämme kalusteet. Kierrätykseen kelpaamattomat kalusteet palastelemme puu- ja metallijätteisiin. Luonnollisesti myös loppusiivous kuuluu toimenpiteisiin.

Miksi valita meidät?

 

Palvelu: Nimeämme vastuuhenkilön, joka suunnittelee, organisoi ja hoitaa muuton alusta loppuun, asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kokemus: Osaamme huomioida tarvittavat asiat kiinteistöön ja irtaimistoon liittyen. Kauttamme hoituu mm. arvotavaroiden vakuuttaminen ja ohjeistukset kierrätykseen.

Joustavuus: Palvelun kokonaisuus ja aikataulu on sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö ja kasataan yhdessä tarpeesi mukainen kokonaisuus.