Muuttopalvelut ja yritysmuutot Tampereella

Muutto edessä? Säästä yrityksesi resurssit ydinosaamiseenne ja luota työ kokeneille ammattilaisille. Me Campustalla räätälöimme sinulle sopivan muuttopalvelupaketin, joka sujuu helposti ja on nopea sekä luotettava. Muuttopalvelut on saatavilla täyden palvelun yritysmuuttona tai kokoamalla palveluvalikoimastamme sopiva muuttokokonaisuus!

Luotettavat muuttopalvelut yrityksille yli vuosikymmenen kokemuksella

Oli kyseessä suuren organisaation tai pienen toimiston muutto, vaatii yritysmuutto resursseja suunnitteluun, valmisteluun, kuljetukseen ja jälkitöihin, kuten loppusiivoukseen tai kalusteasennuksiin. Ammattilaisten avulla muutto hoituu sujuvasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Samalla säästät yrityksesi resurssit omaan ydinosaamiseenne!

Kokeneet yritysmuuttojen ammattilaisemme hoitavat kaiken muuttoon liittyvä aina muuttotavaroiden huolellisesta pakkaamisesta purkamiseen ja asentamiseen. Muutamme myös erikoiskalusteet, kuten pianot, kassakaapit ja arvoesineet, turvallisesti uudeen kohteeseen jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Meille jokainen muutto on aina sopivan kokoinen työ. Hoidamme täyden palvelun muutot isoihin ja pieniin kohteisiin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Kun siis tarvitset luotettavaa ja kokenutta muuttajaa, olemme apunasi! 

Lue myös: Muuttopalvelu paketoi muuttosi yhteen pakettiin

Meillä on kokemusta jopa 15 000 muuttolaatikon muuttamisesta, satahenkisten organisaatioiden yritysmuutoista sekä erityistä tarkkaavaisuutta vaativista laboratoriomuutoista

Muuttopalvelut räätälöitynä tarpeittesi ja budjettisi mukaan

Täyden palvelun yritysmuutto on stressittömin vaihtoehto koko organisaatiolle. Voit kuitenkin halutessasi kutsua meidät myös muuttonne haastavimpiin vaiheisiin tai koota palveluistamme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Suunnittelemme kanssasi tarpeitasi ja budjettiasi vastaavan muuttopaketin. Kun suunnittelemme muuton kanssasi yhdessä, pysyt myös aina kartalla siitä, mitä milloinkin tapahtuu.

Näin me toimimme: Muuttosi suunnittelusta, aikataulutuksesta ja muuttotavaroiden listauksesta huolehtii juuri sille nimetty vastuuhenkilö. Kun muuttopäivä koittaa, muuttoautomme ja muuttohenkilömme tulevat paikalle tarvikkeineen. He auttavat tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja asentamisessa uuteen kohteeseen sovitun suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme tarvittaessa myös tiedottamisesta muuton aikana.

Lue myös: Yritysmuuton muuttolista – näin onnistut kerralla

Organisoimme muuton niin, että se häiritsee asiakkaan arkea mahdollisimman vähän. Muutamme esimerkiksi työhuoneet vanhoista tiloista uusiin yhdessä päivässä.

Tarve muuttopalvelulle?

Kalle Mäkinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö
kalle.makinen@campusta.fi
044 570 8872

Palveluvalikoimamme takaa vaivattoman ja sujuvan muuton

Täyden palvelun yritysmuutto

Kokeneet ammattilaisemme hoitavat kaiken muuttoon liittyvän aina muuttotavaroiden huolellisesta pakkaamisesta asentamiseen ja loppusiivoukseen asti. Sovitamme yritysmuuton organisaation aikatauluihin niin, ettei se häiritse yritystoimintaa ja huolehdimme tarvittaessa myös tiedottamisesta. Kysy tarjous myös kotimuuttoon!

Erikoiskalusteiden muutto

Muutamme haastavammatkin erikoiskalusteet, kuten pianot, kassakaapit ja arvoesineet – aina turvallisesti ja irtaimistoasi kunnioittaen.

Pakkauspalvelu ja muuttolaatikoiden vuokraus

Pakkaamme ja puramme irtaimistosi huolellisesti ja siististi. Jos päätät hoitaa pakkaamisen itse, voit vuokrata meiltä muuttolaatikot niin pienten kuin suurten muuttojen tarpeisiin.

Asennuspalvelu ja kunnostustyöt

Itse muuton lisäksi tarjoamme asennustyöt muuttokohteessa: Puramme ja kokoamme kalusteet, vaihdamme lamput, uusimme pinnat ja teemme tarvittavat korjaustyöt sovitun suunnitelman mukaisesti.

Kuljetuspalvelu ja kierrätys

Kuljetamme muuttokuormasi vastuullisesti ja turvallisesti perille. Suunnittelemme muuttoreitit resurssiviisaasti ja tarvittaessa kierrätämme ylimääräisen irtaimiston. Näin huolehdimme siitä, että muutosta ei synny turhaa kuormitusta ympäristölle.

Muuttosiivous

Teemme muuttosiivoukset tarpeen mukaan niin tyhjennettävään kohteeseen kuin uusiin tiloihin – tai vain jompaan kumpaan. Kun uudet tilat on siivottu valmiiksi, tavaroiden purkaminen onnistuu sujuvammin. Muuttosiivouksella varmistetaan, että vanhat tilat tai aikaisempi asunto jää siistiin kuntoon seuraavaa käyttäjää varten.

Lataa Campustan muuttopalveluiden esite ja tutustu tarkemmin palvelukokonaisuuteen

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Oli kyse pienestä tai isosta yritysmuutosta, me autamme mielellämme! Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään yhdessä teille sopiva muuttopalvelu.

Referenssi: Kokonaisvaltainen muuttopalvelu pelasti ravintolan muuton haastavassa aikataulussa

”Monipuolinen ja joustava palvelutarjonta yllätti minut positiivisesti. Ja tiukassa paikassa aikataulut sekä tarjouksessa annettu hinta pitivät.” 

Susan Sorma, liiketoiminnan kehityspäällikkö
Juvenus

Artikkeleita muuttopalveluista

Muutto on aina alku jollekin uudelle. Muuton aikana on mahdollisuus kartoittaa mitä oikeasti tarvitaan, mitä voisi päivittää ja mistä voi luopua. Muuton hahmottaminen kokonaisuutena on...