Muuttopalvelu Tampere työn touhussa.

Muuttopalvelu paketoi muuttosi yhteen pakettiin

Muutto edessä? Haluaisitko ottaa muuton vähän kevyemmin ja luottaa työn kokeneille ammattilaisille? Me Campustalla räätälöimme sinulle sopivan muuttopalvelupaketin, joka takuuvarmasti mahtuu myös budjettiisi. Lue, miten hyödyt Campustan muuttopalveluista:

1. Säästä energiasi sinulle tärkeämpiin asioihin

Muutto on usein osa isoa elämänmuutosta, kun arjen puitteet kokevat mullistuksen. Joskus muutto osuu ajankohtaan, jossa muu elämä vaatii huomiota enemmän. Oli tilanteesi mikä tahansa, haluamme, että sinä voit luottaa meihin ja halutessasi keskittää energiasi muuhun elämään.

Suunnitellessamme muuttoasi, sovimme kaikista tehtävistä toimenpiteistä. Tällöin voit ottaa muuttopäivänä rennosti – me teemme sen, mitä lupaamme! Ja vaikka muuttopäivä toisikin mukanaan yllätyksiä, ratkaisemme ongelmat yhdessä.

2. Unohda muuttorumba, hoida koko muutto yhdestä paikasta

Puhelinsoittoja, lomakkeita, muuttolaatikoiden etsintää, muuttoautojen vuokrausta… Mitä jos voisit vain antaa muuton muille hoidettavaksi? Onnistuu!

Me Campustalla tarjoamme täyden palvelun muuttoja isoihin ja pieniin kohteisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Suunnittelemme etukäteen koko muuton kanssasi aina muuttolaatikoista kuluihin ja aikataulutukseen. Myös hinnoittelun sovimme aina kanssasi erikseen.

Voit halutessasi olla mukana pakkaamassa ja seuraamassa muuttolaatikoiden siirtoa tai voit vaikka lähteä viikonloppumatkalle ja me hoidamme koko muuton puolestasi.

3. Ammattimuuttajan niksit käyttöösi

Ennen muuttopäivää tutustut muuttosi vastuuhenkilöön, jonka kanssa teette tarkan suunnitelman ja perehdytte muutettaviin tavaroihin. Hyvä suunnittelu ja valmistelu tehostavat muuttopäivää ja varmistavat, että muuttosi tapahtuu juuri tarpeittesi mukaan.

Olemme tehneet ammattimaisia yksityis- ja yritysmuuttoja jo yli vuosikymmenen ja jaamme mielellämme vinkkejämme muuttosi onnistumiseksi. Saat meiltä kattavat ohjeet muuton valmisteluun aina muuttolaatikoiden täyttämisestä niiden sijoitteluun ja tarpeettomien tavaroiden kierrätykseen.

4. Asennuspalvelullamme hoidat muuton viimeistelyn huolettomammin

Muutto koostuu lukuisista pienistä ja isoista toimenpiteistä. Jos haluat, teemme myös asuntosi asennustyöt puolestasi.

Asennuspalveluina voimme vaihtaa lamppusi, korjata valaisimesi, maalata seinäsi ja uusia tai kierrättää kalusteesi. Kierrätykseen kelpaamattomat kalusteet lajittelemme puu- ja metallijätteisiin. Luonnollisesti myös Campustan puhtauspalvelun loppusiivous kuuluu toimenpiteisiin.

Sinä valitset, mitä lisäpalveluita haluat sisällyttää muuttoosi – me hoidamme työt!

5. Nauti laadukkaasta työnjäljestä pitkään

Hyvin tehty työ kestää aikaa. Meille on kunnia-asia tehdä työmme niin, että sinä olet 100% tyytyväinen. Valitsemme aina työhön parhaat osaajat, olivat he sitten omia sinipaitojamme tai alihankkijoitamme yhteistyöverkostostamme. Kohtelemme kotiasi kuten kohtelisimme omaamme.

Campustan kanssa hoidat muuttosi reippaasti ja ennakoidusti. Säästä itseäsi muuttostressiltä ja varaa meidät muuttoosi jo nyt!

Lue lisää muuttopalveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS