Toimistosiivous Tampere

Tarjoamme toimistosiivousta Tampereen ja Pirkanmaan alueella yrityksille ja toimitilakiinteistöille. Asiantuntevat siivousalan ammattilaiset huolehtivat monenlaisten toimistilojen  puhdistustarpeista ylläpitosiivouksesta erikoissiivoukseen – vastuullisesti ja suurella sydämellä.

Toimistosiivous yrityksille ja toimitilakiinteistöille Tampereella ja Pirkanmaalla

Toimistosiivous on olennainen osa yrityksen tai toimitilakiinteistön ylläpitoa ja sen merkitys ulottuu monille eri tasoille. Toimistosiivous vaikuttaa suoraan työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin tarjoamalla puhtaan ja terveellisen työympäristön. Vähemmän pölyä, allergeeneja ja bakteereja vähentävät sairauspoissaoloja ja luovat työntekijöille miellyttävämmän työskentely-ympäristön.

Lisäksi siisti toimistoympäristö edistää myönteistä työilmapiiriä ja voi parantaa työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista. Kun työtilat ovat järjestyksessä, työntekijät voivat keskittyä tehtäviinsä paremmin ilman turhia häiriötekijöitä.

Puhtaat tilat tukevat myös liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta. Organisoitu ympäristö edistää työn sujuvuutta ja helpottaa päivittäisten tehtävien hoitamista. Siivous on myös osa työturvallisuutta, sillä se auttaa ylläpitämään turvallista ympäristöä ja vähentämään tapaturmia.

Asiakkaiden kannalta siisti toimisto on positiivinen ensivaikutelma, joka voi vaikuttaa yrityksen maineeseen ja uskottavuuteen. Lisäksi siivous on osa yrityksen ympäristövastuuta, kun se panostaa ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja vähentää jätteen määrää.

Toimistolaitteiden kannalta säännöllinen siivous on tärkeää, sillä se auttaa pidentämään laitteiden käyttöikää ja vähentää huoltotarpeita. Kaiken kaikkiaan toimistosiivous on investointi, joka tukee työympäristön laadun parantamista, työntekijöiden hyvinvointia ja yrityksen kokonaistoimintaa.

Toimistosiivous on investointi, joka tukee työympäristön laadun parantamista, työntekijöiden hyvinvointia ja yrityksen kokonaistoimintaa.

Miten Campustalla lähestytään toimistosiivousta

Jokainen toimistosiivous Tampereella on meille uniikki kohde ja kaikki lähtee liikenteeseen hyvästä vuoropuhelusta asiakkaan kanssa. Kartoitamme aina asiakkaan tarpeet, toiveet ja tilat sekä annamme asiantuntevan suosituksen toteuttavista siivoustavoista ja -taajuuksista.

Vastuullisuus on osa yrityksemme strategiaa ja toimistosiivouksessa se näkyy esimerkiksi ympäristöystävällisten puhdistusaineiden valinnoissa.

Kuuntelemme asiakkaan toiveita herkällä korvalla. Olemme tottuneita toimimaan asiakkaan tiloissa toiminnan ollessa käynnissä, kuitenkaan häiritsemättä itse toimintaa. Eniten häiritsevät tehtävät, kuten esimerkiksi imuroinnin, pyrimme toteuttamaan jo ennen kuin työntekijät saapuvat toimistolle. Asiakkaan toiveet siivousajoista ovat tässä avainasemassa. 

Mitä toimistosiivoukseen sisältyy

Toimistosiivouksemme Tampereella kattaa laajan valikoiman palveluita, jotka vaihtelevat yrityksen tarpeiden ja siivouksen laajuuden mukaan. Yleisesti ottaen toimistosiivoukseen sisältyy päivittäistä ylläpitosiivousta, kuten työ- ja tasopintojen puhdistusta ja lattioiden imurointia, sekä tilojen järjestyksen ylläpitoa. Saniteetti- ja keittiötilojen siivous, ikkunoiden puhdistus sekä lattioiden puhdistus ovat myös osa toimistosiivousta. Lisäksi teknisten laitteiden puhdistus ja erikoispalvelut, kuten tekstiililattioiden ja -mattojen pesu tai desinfiointipalvelut kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Ympäristöystävälliset käytännöt, kuten ympäristöystävällisten puhdistusaineiden käyttö ovat myös osa tarjontaamme. Toimistosiivoukseen kuuluu myös tarvittavat siivousaineet, -välineet ja -koneet, siivouksessa tarvittavan työnjohdon, valvonnan ja toiminnan vastuuvakuutukset. Siivouspalvelumme mukautuu asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin, ja yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeää räätälöidyn suunnitelman luomiseksi. Meihin kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä ja keskustelemme mielellämme miten voimme olla teidän avuksenne arjessa.

Toimistosiivous ja hinta - Mitkä tekijät vaikuttavat toimistosiivouksen kustannuksiin?

Toimistosiivouksen hinta vaihtelee monien eri tekijöiden perusteella. Näihin tekijöihin kuuluvat neliömäärä, siivottavien tilojen määrä, pintojen laatu ja kunto, siivottavien tilojen kunto, käytetyt siivousvälineet ja -aineet, siivoustaajuus, siivottavan kohteen sijainti, palvelun laajuus sekä siivousyrityksen maine ja kokemus.

Neliömäärä ja tilojen määrä vaikuttavat suoraan hintaan, sillä laajempi toimistotila tai useammat huoneet merkitsevät enemmän siivottavaa pintaa. Toisaalta isommat neliömäärän tilat ovat neliöitä kohden nopeampia ja selkeämpiä siivota ja niiden siivoamiseen voidaan hyödyntää enemmän robotiikka sekä siivouskoneita. Suoraan ei siis voi verrata pienen ja ison tilan siivouksen neliöhintaa.  Pintojen laatu ja kunto voivat lisätä kustannuksia, jos tiettyjä pintoja vaaditaan erityishoitoon. Siivottavien tilojen kunto, kuten likaisuus tai tarve erityishuomioon, voi myös vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Siivousvälineet ja -aineet sekä niiden laatu voivat nostaa hintaa, erityisesti jos toivotaan tiettyjen tuotteiden käyttöä. Siivoustaajuus on myös iso tekijä hintaan vaikuttava tekijä, mutta toistuva siivous useamman kerran viikossa huomioidaan hinnoittelualennuksiin.

Sijainnilla on merkitystä, ja pidemmät etäisyydet kasvattavat aina matkustuskustannuksia. Toimistosiivouksemme toiminta-alue on Tampere ja Pirkanmaa. Palveluiden laajuus, kuten erilaisten palveluiden sisällyttäminen siivoukseen kuten ikkuna- tai tekstiililattioiden pesu myös nostavat hintaa.

Lopuksi, siivousyrityksen maine ja kokemus voivat vaikuttaa hintaan. Hyvin arvostetut ja kokeneet yritykset saattavat veloittaa enemmän palveluistaan verrattuna vähemmän tunnettuihin kilpailijoihin. Meille on tärkeää toimia arvojemme mukaisesti vastuullisesti, laadukkaasti ja tarpeenmukaisesti. Noudattaen näitä arvoja myös hintamme on kilpailukykyinen.

Yhteenvetona, tarkan hinta-arvion saamiseksi on suositeltavaa keskustella selkeästi siivouspalvelun tarpeista ja odotuksista kanssamme. Näin varmistamme, että kaikki olennaiset tekijät otetaan huomioon, ja lopullinen hinta vastaa teidän toimistosiivouksen tarpeita ja odotuksianne.

Räätälöity toimistosiivous Tampereella - aloita maksuttomalla kartoituksella

Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista toimistosiivouspalvelua Tampereella, ja haluamme tehdä yhteistyötä juuri sinun yrityksesi kanssa. Ymmärrämme, että jokainen toimistoympäristö on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme maksuttoman kartoituksen, joka antaa meille mahdollisuuden räätälöidä palvelumme juuri sinun tarpeisiisi.

Kartoituksemme on helppo ja vaivaton tapa aloittaa yhteistyö kanssamme. Voimme joko tulla paikan päälle tutustumaan tiloihisi tai voit jakaa kanssamme pohjakuvat, joiden perusteella voimme tehdä kattavan tarjouksen. Käytämme työmme mitoituksessa edistyksellistä ATOP-ohjelmaa, mikä takaa sen, että palvelumme vastaa juuri sinun toimistosi tarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa maksuton kartoituksemme. Yhdessä voimme luoda puhtaamman ja viihtyisämmän työympäristön organisaatiollesi. Kiitos, että harkitset meitä luottokumppaniksesi toimistosiivouksessa – yhteinen matkamme kohti puhtaampaa työympäristöä alkaa yhdellä askeleella. Tervetuloa joukkoomme!

Kattavat siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille

Tuotamme laadukkaasti siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille laajasti erilaisiin tarpeisiin. Oli tarve sitten laajalle kokonaisuudelle tai vain yksittäisille palveluille, räätälöimme asiakkaallemme sopivan palvelupaketin. Jos mielessäsi on yrityssiivous, niin valitse Campusta!

SIIVOUSPALVELUT

Ylläpito- ja perussiivous

Ylläpitosiivouksella huolehditaan tilojen päivittäisestä siivouksesta. Ylläpitosiivous luo perustan tilojen viihtyisyydelle ja pitää huolta terveysturvallisuudesta.

 

Perussiivouksella ylläpidetään haluttua puhtaustasoa ja pintamateriaalien kuntoa niiden elinkaaren pidentämiseksi. Perussiivouksessa kiinteistön pintamateriaalit puhdistetaan perusteellisesti ja tarpeen mukaan suojataan kulumiselta.

  • kaikkien tilojen säännöllinen siivous
  • jaksottaiset siivoustehtävät
  • erilaiset tarkistus- ja välisiivoukset
  • lattioiden pesu- ja vahaus
  • tekstiilimattojen ja kalusteiden pesu
  • yläpölyjen poisto

SIIVOUSPALVELUT

Toimistosiivous

Toimistosiivouksella huolehditaan toimistotilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä halutun puhtaustason mukaisesti. Palvelu räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Smart Care Trio -menetelmä kuluttaa vähemmän sähköä, vettä ja kemikaaleja, joten myös maton käyttöikä pitenee. Pesun jälkeen tilat ovat heti käyttövalmiit, koska käytämme siivouksessa vähemmän vettä; ei tule myöskään vesivahinkoja.

Puhdistamme myös tekstiilikalusteet ja tarvittaessa voimme pesun jälkeen levittää kalusteille suoja-aineen. Nämä palvelut saat osana toimistosiivousta, mutta myös erikseen tilattuna.

SIIVOUSPALVELUT

Erikoissiivous

Siivouspalvelumme asiantuntijat siistivät myös muun muassa laboratorio- ja puhdastilat ammattitaidolla. Osaavat siivousalan työntekijämme tuntevat erikoistilojen tarpeet ja pitävät yllä vaativaakin puhtaustasoa vahingoittamatta tilojen toimintaa.

SIIVOUSPALVELUT

Muuttosiivous

Toteutamme yrityksille muuttosiivoukset ammatti­taidolla, varmistaen että uusi tila on puhtaus­vaatimusten mukainen ja valmis vastaan­ottamaan työntekijät ja asiakkaat. Ammattisiivous­palvelun käyttö muuttosiivouksen osalta on järkevää, sillä se säästää aikaa ja varmistaa, että siirtyminen uuteen tilaan sujuu jouhevasti ja puhtaissa olosuhteissa.

SIIVOUSPALVELUT

Rakennussiivous

Siivoamme rakennushankkeen jättämät pölyt, jäljet ja jätteet, jotta tila saadaan valmiiksi käyttöönotettavaksi. Rakennussiivous on olennainen vaihe uudis­rakennusten ja remonttien yhteydessä, ja se varmistaa, että tila täyttää vaaditut hygieniastandardit ja laatuvaatimukset.

SIIVOUSPALVELUT

Teollisuussiivous

Oli kohteena teollisuuslaitos, tuotantotilat tai muut teolliset ympäristöt, niin Campustan siivous­ammattilaiset pitävät nämä haastavat tilat puhtaana. Teollisuussiivous on tärkeää sekä työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden että tuotantoprosessien sujuvuuden kannalta.

Campusta tarjoaa lisäpalveluina myös keikkasiivouksia ja asiantuntijakonsultointia.

Referenssi - TOimistosiivous Tampere ja Pirkanmaa

Pirkanmaan liitto kiittää sujuvaa yhteistyötä ja nopeaa reagointia

”Palvelun laatua valvotaan jatkuvasti ja sitä kehitetään tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Yhteistyö toimii Campustan kanssa mutkattomasti ja asioihin reagoidaan välittömästi.”

Marianne Koski, assistentti
Pirkanmaan liitto / Council of Tampere Region

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Oli kyse mistä tahansa toimistosiivoukseen liittyvästä haasteesta, autamme mielellämme! Laita viestiä, soita tai varaa tapaaminen.

Artikkeleita siivouspalveluista