Case Aallon Tampere, Aallon Group

Tampereella Aallon Groupia edustaa Aallon Tampere. Aallon Tampere on toiminut pirkanmaalaisten yritysten luotettavana kumppanina vuodesta 1957 lähtien ensin Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy:nä ja nyttemmin Aallon Tampereena. He ovat erikoistuneet pk-yritysten taloushallinnon monipuoliseen hoitamiseen. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi palveluvalikoimasta löytyy taloushallinnon juridista osaamista ja konsultaatiota. Näin asiakkaat saavat kokonaisvaltaisen ja monipuolisen palvelun saman katon alta.

Asiakkaan tarve

Tehtävänä oli muuttaa Aallon Tampereen toimisto Tampellan historialliseen miljööseen. Aikaisempi toimisto sijaitsi Hatanpään Teollisuustalossa ja muuton myötä kaksi toimipistettä yhdistyivät yhden ja saman katon alle, aivan Tampellan portin tuntumaan. Samalla aiemmat n. 900 m2 toimitilat kasvoivat muutamalla sadalla neliöllä. Campusta oli vahvasti mukana muuton eri vaiheissa, suunnittelusta ja tiedottamisesta aina kierrätykseen asti.

-Ensikosketus Campustaan tuli nettisivujen kautta, kun etsin luotettavaa paikallista toimijaa, kertaa Aallon Tampereen muuttoa organisoinut talous-ja henkilöstöpäällikkö Anne-Mari Bister.

-Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti. Campustalta tultiin paikalle tutustumaan ja tuli heti tunne, että asiaan tartuttiin. Myös itse tarjous tuli nopeasti ja se oli sisällöltään selkeä. Jämäkkää toimintaa ilman vitkastelua! Urakka oli arvioitu hyvin ja kokemus yritysmuutoista näkyi myös tarjouksen sisällössä ja hinnassa. Niinpä päädyimme valitsemaan Campustan.

RATKAISU

Muuttotiedotus hoidettiin hyvissä ajoin ennen muuttoa. Campustan yhteyshenkilö jakoi infoa, esimerkiksi kuinka muuttoa varten kannattaa pakata ja mitä muuta käytännön kannalta olisi hyvä ottaa huomioon. Samalla toimitettiin myös ensimmäiset muuttotarvikkeet paikalle. Henkilökunnalle annettiin tilaisuus esittää kysymyksiä ja tuli varma olo, että homma on hanskassa.

-Teollisuustalosta lähti todella paljon kalusteita kierrätykseen. Varsinainen muutto alkoikin kalusteiden merkitsemisellä, mitä muutetaan ja mikä kierrätetään. Muuttoon liittyvät tarpeet osattiin hyvin huomioida ja tuli tunne kokonaispalvelusta.Itse kalusteiden siirto uusiin toimitiloihin tapahtui todella ripeästi.

Aallon Tampereen talous-ja henkilöstöpäällikkö Anne-Mari Bister

LOPPUTULOS

-Parasta Campustassa oli joustava palvelu ja kokonaisuuden huomioon ottaminen. Myös etätyöntekijät huomioitiin ja etätyöpisteellekin saatiin vanhalta toimistolta kalusteet siirrettyä. Muuton keskelläkin esiin tulleet asiat hoidettiin kaiken kaikkiaan joustavasti ja systemaattisesti eikä yllättäviä lisäkustannuksia siitä huolimatta tullut.

-Toinen tärkeä asia oli helppo yhteydenpito, se ettei tarvinnut olla moneen toimijaan yhteydessä. Kaikki hoitui Campustan toimesta. Tiedotus, muuttolaatikot, rullakot, kuljetukset, kierrätys ja nimetty yhteyshenkilö, joka vastasi urakasta alusta loppuun. Myös loppusiivouksen olisi saanut tarvittaessa. Teollisuustalon toimipisteen siivouksesta vastanneilta tuli muuten erityskiitos, että tilat olivat muuton jäljiltä todella siistit!

-Muutosta jäi hyvä palvelukokemus ja on helppo suositella Campustaa, Anne-Mari Bister summaa.

Lue lisää muuttopalveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS

Muita artikkeleita