Campustan kiinteistöpalvelut

Campustan vuosi 2020 – uudistumista ja kehittymistä muuttuvassa maailmassa

Kuluva vuosi oli Campustan kannalta erittäin merkityksellinen. Kasvatimme toimintaamme kiinteistö- ja tukipalveluiden markkinoilla, ja samaan aikaan vastasimme koronapandemian tuomiin haasteisiin.

Vuoteen sisältyi myös paljon toimintaamme positiiviseen suuntaan vieviä tekoja. Kertasimme vuoden tapahtumia toimitusjohtaja Maire Virkin kanssa ja nostimme esiin muutamia kohokohtia.

Poikkeustilasta osaksi normaalia arkea

Koronapandemia vaikutti Campustan arkeen maaliskuusta alkaen. Toimintamme ydin on luoda turvallinen ja toimiva ympäristö asiakkaille sekä huolehtia oman henkilöstön hyvinvoinnista. Rajoitukset ja poikkeusmääräykset ovat näkyneet varsinkin aulapalveluissamme tärkeänä lisätyönä. Aulapalveluhenkilömme vastaavat nopealla aikataululla uusien ja muuttuvien ohjeistuksien toteuttamisesta käytännössä.

Kiinteistöjen käytön hiljentyessä alkuvuodesta teimme paljon huolto- ja ylläpitotöitä. Toteutimme myös useita perusparannustöitä, joiden suorittaminen kiinteistöjen ollessa normaalikäytössä olisi ollut haasteellista tai jopa mahdotonta. Näihin töihin osallistuivat kiinteistöpalvelumme, aulapalvelumme ja siivouspalvelumme sekä alihankkijamme. Näin pystyimme takaamaan töiden jatkumisen muuttuneen tilanteen keskellä.

Se, mikä alkuvuodesta oli poikkeus, on vuoden aikana muodostunut uudeksi normaaliksi. Myös tulevaisuudessa me Campustalla vastaamme asiakkaidemme sujuvasta arjesta. Kattavat yhteistyöverkostomme ja hyvät alihankintaketjumme takaavat, että pystymme tuottamaan palvelua luotettavasti myös muuttuvissa tilanteissa.

Henkilöstön tietotaitojen ylläpito – työhyvinvointia unohtamatta

Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö luo pohjan kaikelle Campustan toiminnalle. Olemme kouluttaneet tänä vuonna henkilöstöämme aktiivisesti ja jatkossakin panostamme uutta osaamista tuovaan koulutukseen.

Tietotaitojen ylläpidon ohella haluamme huolehtia myös työhyvinvoinnista. Tätä tukemaan teimme yhdessä henkilöstön kanssa hyvinvointisuunnitelman. Se on tärkeässä osassa sekä pitkäaikaisen henkilöstön, että tänä vuonna aloittaneiden 12 uuden campustalaisen työarjessa.

Laadukas Campusta tunnetuksi

Vuoden aikana olemme Campustalla keskittyneet tekemään toimintaamme tunnetuksi laajemmin. Meillä on erinomainen palvelukokonaisuus, jonka haluamme saattaa helposti asiakkaidemme käyttöön. Olemme muun muassa uudistaneet nettisivumme ja lisänneet näkyvyyttämme sosiaalisen median kanavissa.

Toiminnallemme on myönnetty myös Avainlippu-merkki. Campusta on suomalainen yritys, ja työllistämme henkilöstömme paikallisesti Pirkanmaalla. Käytämme Avainlippu-merkkiä ylpeydellä, sillä se viestii luotettavasti kotimaisuudestamme.

Miksi sinäkin käyttäisit Campustan palveluita vuonna 2021

Vahvuutemme kiinteistö- ja tukipalveluita tuottavana yrityksenä on läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa, sekä palveluidemme monipuolisuus. Tämä mahdollistaa prosessien ja palveluiden räätälöinnin asiakkaan toiveen mukaisesti. Hyvänä esimerkkinä on muuttopalvelumme, joka sisältää kaikki muuttoon kuuluvat palaset suunnittelusta loppusiivoukseen asti, sähkö- ja LVI-töitä unohtamatta.

Haluatko teettää sähkötöitä tai tarvitsetko av-suunniteluun ammattimaista tekijää? Kaipaatko osaavaa aulapalvelua tai napakkaa kiinteistöhuoltoa? Onko haussasi sähäkkä siivouspalvelu? Campusta tarjoaa yksittäisiä palveluja sekä suurempia palvelukokonaisuuksia, aina tarpeesi mukaan.

Me Campustalla välitämme asiakkaistamme, ja haluamme vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti, ja meillä on aito halu palvella.

Toivotamme onnellista uutta vuotta nykyisille sekä tuleville asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Maire Virkki

JAA TÄMÄ KIRJOITUS

Muita artikkeleita