Campustan puhtauspalvelut

Puhtauspalvelut – kiinteistön paras kaveri

Puhtauspalvelut pitävät huolta paitsi kiinteistöstä myös sen asiakkaista. Campustan puhtauspalvelutyöt tehdään sitoutuneesti, vastuullisesti, näkyvästi ja isolla sydämellä.

Millainen on kiinteistön hemmottelupäivä? Se on aivan varmasti siivouspäivä.

Puhtauspalvelut eivät ole vain pölyjen pyyhkimistä ja lattioiden vahausta – ne ovat huolenpitoa. Puhtauspalveluilla pidetään huolta niin tiloista kuin ihmisistä – ja siksi Campustan puhtauspalveluita leimaa asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus. Campustan palvelupäällikkö Kati Kollinin mukaan puhtauspalveluiden eri toimenpiteillä mahdollistetaan tilojen käyttö ja ylläpidetään kiinteistön arvoa:

– Ylläpitosiivouksella huolehditaan tilojen päivittäisestä siivouksesta, kun taas perussiivouksella ylläpidetään haluttua puhtaustasoa ja pintamateriaalien kuntoa niin, että niiden elinkaari pitenee. Me tiedämme, millä aineilla ja välineillä siivotaan minkäkinlaista tilaa, ja miten kiinteistö hoidetaan, suojataan ja siivotaan niin, että sen arvo säilyy.

Kiinteistön vastuullista puhtaanapitoa

Kiinteistön arvon lisäksi Campustan puhtauspalvelut vaalivat myös luontoa. Campustalaiset toimivat aina kestävän periaatteen mukaisesti eli tuhlaamatta ja turvallisesti. Koko henkilöstö on koulutettu ekologisiin toimintatapoihin:

– Kaikki puhtauspalvelumme työntekijät ovat suorittaneet Ympäristöosaava-testin ja ymmärtävät, mistä ympäristöystävällisessä toiminnassa on kyse. Käytämme esimerkiksi puhdistusaineita vain silloin, kun ne ovat tarpeen ja silloinkin käytämme niitä oikein ja turvallisesti, Kollin kertoo.

Korona-aika ei ole Kollinin mukaan puhtauspalvelun työtä hidastanut, vaikka työ kohtasikin merkittäviä toimenkuvan muutoksia:

– Kun tilojen käyttö väheni, työmme luonne muuttui. Toisin kuin normaalisti, teemme nyt töitä enemmän siellä, missä ihmiset oleskelevat eli siivoamme normaalia enemmän. Siellä taas, missä ihmisiä ei ole, teemme harvemmin tehtäviä töitä kuten pesemme tekstiilikalusteita.

Näkyvää työtä taidokkaasti, näkyvästi ja asiakas edellä

Campustan puhtauspalvelut kootaan aina asiakaskohtaisesti. Ylläpito- ja perussiivouksen lisäksi huolehdimme myös saniteettitarvikkeista, viherkasveista, tiskeistä sekä sisääntulojen matoista. Teemme sen, mitä asiakas tarvitsee.

– Menemme aina laatukärki edellä. Haluamme tehdä työmme hyvin ja mukaudumme tilanteeseen kuin tilanteeseen. Silloinkin, kun rakennuksessa on täysi tohina, kun opetus ja tutkimus sanelevat aikatauluja, toimimme käyttäjät huomioon ottaen, Kollin lupaa.

Campustan puhtauspalveluille on tärkeää olla asiakkaalle näkyvissä ja tavoitettavissa:

– Asiakkaat nimenomaan toivovat sitä. Siivoamme esimerkiksi työhuoneet päiväsaikaan, jotta asiakas näkee kuka työn tekee. Niin syntyy myös kanssakäymistä ja tunne siitä, että olemme yhtä samaa porukkaa.

Campustalla tiedetään, että menestykseen ei kukaan matkaa yksin. Ammattitaitoinen ja positiivinen henkilöstö on asiakastyytyväisyyden avain:

– Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Meillä on töissä ammattitaitoiset ihmiset, jotka ovat työhönsä sitoutuneita ja jotka tekevät työtä kuin itselleen. Meillä mennään oikeasti asiakas edellä ja teemme työmme juuri niin kuin on sovittu. Campustalle laatu ja asiakas eivät ole vain sanahelinää, ne ovat oikeasti päivittäistä toimintaamme syvälle sisään rakennettuna, Kollin iloitsee.

Etsitkö timanttisia puhtauspalveluiden ammattilaisia? Tutustu palveluumme ja ota yhteyttä!

Lue lisää puhtauspalveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS