Millainen on toimiva AV-järjestelmä?

Venyvätkö kokoukset tekniikkaa säätäessä tai jännittääkö esitysten pitäminen arvaamattomien laitteiden takia? Etätyön yleistyessä toimivien ja joustavien AV-järjestelmien tarve on noussut ennennäkemättöksi, mutta osaamisen ja ajan resurssit tulevat vastaan. Mitä AV-järjestelmistä tulisi tietää? AV-mestarimme Juha Sorri paljastaa, millainen on onnistunut AV-kokonaisuus:

1. Toimiva AV-järjestelmä on luottamusta herättävä

Tiedämme kaikki sen tilanteen, kun tekniikka pettää tärkeällä hetkellä ja katkaisee innostavan flow-tilan. AV-järjestelmän onkin oltava paitsi toimiva, myös luottamusta herättävä. Osaava AV-asiantuntija auttaa sinua löytämään laadukkaat, tarpeisiisi sopivat laitteet. Hän perehtyy olemassa olevaan kalustoon ja yhdistelee sitä mahdollisuuksien mukaan uuteen, esimerkiksi Mediaport-ratkaisuilla.

Parhaimmatkin järjestelmät joskus sakkaavat, mutta meidän mielestämme sinun ei tarvitsisi sitä jännittää – tiedämme sinulla olevan tärkeämpiäkin asioita huolehdittavana. AV-ammattilainen on jatkuvasti kartalla kiinteistön AV-järjestelmien tilasta ja huoltotarpeista, sillä työtä tehdään ennen kaikkea ennakoiden. Me Campustalla poistamme huolesi ja huolehdimme järjestelmistäsi ennen kuin mitään sattuu. Ennakoinnilla lompakosta säästyy pitkä penni.

2. Paras AV-kokonaisuus vastaa aidosti käyttäjänsä tarpeisiin

Onnistuneeseen AV-kokonaisuuteen ei ole yhtä ainoaa reseptiä, sillä jokainen kokonaisuus on suunniteltava tilaan, sen kokoon, käyttötarkoitukseen ja käyttäjän toiveisiin sopivaksi. Esimerkiksi pienen neuvotteluhuoneen, avaran auditorion ja vaikkapa vanhan kirkon AV-tarpeet eroavat kaikki toisistaan ja tuovat AV-suunnitteluun omat edellytyksensä.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa AV-ammattilainen otetaan mukaan suunnittelemaan remontoitavaa tai rakennettavaa kohdetta, sitä enemmän säätöjä voidaan tehdä ja sitä sulavampi kokonaisuudesta saadaan. Tällöin esimerkiksi pinta-asennukset ja lattiakourut voidaan unohtaa ja AV-järjestelmä saadaan sulautumaan osaksi tilaa.

Me Campustalla suunnittelemme AV-kokonaisuuden pitkän kokemuksen tuomalla tiedolla ja aina sinun ehdoillasi. Teemme budjettiisi ja toiveisiisi sopivan suunnitelman, jolla AV-järjestelmän käyttö on mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Varmistamme myös aina, että sinulla ja tiimilläsi on käytössä kaikki tarvittava tieto järjestelmän sujuvaan käyttöön.

3. Onnistunut AV-kokonaisuus on huomaamaton, mutta vakuuttava

Parhaimmillaan AV-järjestelmää ei juuri huomaa esityksen toimivuudelta. Erityisesti etäyhteydellä järjestettävissä tilaisuuksissa tämä on tärkeää, jotta tekniikka ei veisi liikaa huomiota tai estäisi kokonaan tilaisuuden viestin kulkua tai osallistujien välistä vuorovaikutusta. Huoliteltu AV-järjestelmä kertoo myös ammattimaisuudesta tarjoten esittäjän sanoille lisää painoarvoa.

Myös AV-järjestelmän ergonomisuus tukee vakuuttavuutta. Riittävän himmeä valaistus esityksen aikana kohdistaa huomiomme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja riittävän kirkas valaistus auttaa etäyhteyden päässä olevia näkemään muut paikallaolijat. Ergonomisesti suunniteltu AV-kokonaisuus ei myöskään pakota siristelemään silmiä tai istumaan epäergonomisesti. Kun voimme hyvin, keskittyminen olennaiseen on helpompaa.

Tarvitsetko apua striimaukseen tai muihin arjen AV-haasteisiin? Campustan AV-palvelut ovat luotettusi!

Lue lisää AV-palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS

Muita artikkeleita