Näin valitset luotettavan sähkö- ja LVI-kumppanin

Oletko joskus tilannut sähkö- tai LVI-palvelua, mutta et ole tiennyt, mitä huoltomies tarkalleen ottaen tekee? Sähkö- ja LVI-palveluiden hankinta voi olla haastavaa ilman asiantuntemusta, mutta kokosimme sinulle tarkistuslistan oikean kumppanin valintaan.

Tiedämme, että sähkö- ja LVI-palveluiden hankinta voi olla joskus haastavaa, jos käsitteet eivät ole tuttuja ja tarjontaa on paljon. Miten löytää se paras tekijä?

Meidän mielestämme ansaitset informatiivista, mutta selkeää ja ennen kaikkea luotettavan asiantuntevaa palvelua sähkö- ja LVI-tarpeissasi. Tarkista, että tuleva sähkö- ja LVI-töiden kumppanisi täyttää alla olevat kriteerit, niin voit luottaa siihen, että työt hoituvat varmasti ja sujuvasti.

1. Kokenut tekijä tekee työn kerralla kuntoon

Helpoiltakin vaikuttavat sähkö- ja LVI-työt vaativat herkeämätöntä keskittymistä myös alan konkareilta. Tarkkuudella vältetään lumipallon lailla kasvavat virheet. Esimerkiksi väärin asennettu pesukone voi aiheuttaa isoa vahinkoa kosteusvaurioilla, mikäli kone pääsee tiputtamaan vettä asennusten ohi.

Valitse aina sähkö- ja LVI-töiden kumppaniksi rautaisella kokemuksella varustettu ammattilainen. Ammattilainen tuntee työn riskit ja mahdollisuudet yksityiskohtia myöten. Hänen vastuulleen voit huoletta jättää sähkö- tai LVI-laitteiden asennuksen, korjauksen sekä muut huoltotyöt.

Meiltä Campustalla löytyy joukko koulutettuja osaajia, jotka tekevät asennus- ja huoltotyöt turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Oli kyse sitten vesihanan asennuksesta tai suuremmasta sähköremontista, voit olla varma, että teemme työmme laadusta tinkimättä ja että pidämme sovitusta kiinni.

2. Hyvä yhteistyökumppani pitää sinut ajan tasalla

On ensisijaisen tärkeää, että tiedät mitä tilaat ja mitä saat. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla sähkö- ja LVI-alan asiantuntija, vaan tilaamasi palvelun tarjoajan on selkeästi viestittävä toimenpiteistään jo sopimusvaiheessa.

Valitse siis kumppani, joka ottaa sinut huomioon. Hyvä sähkö- ja LVI-alan kumppani tekee työnsä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja kertoo ymmärrettävästi, mitä projektissa tullaan tekemään.

Me Campustalla suunnittelemme jokaisen sähkö- tai LVI-projektimme aina asiakaslähtöisesti. Kuuntelemme toiveitasi tarkkaan ja pidämme huolen siitä, että tiedät, mitä projektissa kulloinkin tapahtuu. Teemme myös aina projektin alussa haitta-arvioinnin, jolla varmistamme, ettei sinulle koidu minkäänlaista haittaa tulevasta projektista.

3. Sähkö- ja LVI-ammattilainen jättää tilaa mahdollisuuksille

Etenkin isommissa sähkö- ja LVI-projekteissa voi ilmaantua uusia suunnitelmia ja tarpeita, jotka laittavat projektin aikataulut ja suunnitelmat uusiksi. Valitessasi sähkö- ja LVI-kumppania varmista, että kumppanisi on myös riittävän joustava.

Me Campustalla teemme sen mitä lupaamme, mutta ymmärrämme myös, että aina kaikki ei mene niin kuin on suunniteltu. Toimimme tehokkaasti ja joustavasti muuttuvassa arjessa. Laaja palveluvalikoimamme tarjoaa ratkaisuja sähkö- ja LVI-palveluiden tueksi. Laajat yhteistyöverkostomme takaavat palvelun kaikista kiireisimmissäkin tilanteissa.

Miten me voisimme auttaa sinua?

Lue lisää sähkö- ja LVI-palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa, Facebookissa ja Instagramissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS

Muita artikkeleita