Aula- ja vahtimestaripalvelut onnistuneen asiakaskokemuksen ytimessä

Aulassa yritys kohtaa vierailijan. Hyvän ensivaikutelman kannalta on tärkeää, että aulatiskin takana odottavat hymyilevät kasvot ja osaava, palvelualtis työntekijä.

Rakennuksen aula on usein rakennuksen sydän. Se on täynnä liikettä, kohtaamisia ja toimintaa. Aula on kuin monitoimikeskus sen toimiessa vierailijoiden vastaanottona, postipisteenä, kulkuoikeuksien valvomona sekä infotiskinä.

Aulapisteellä on monia tehtäviä ja sen ylläpitäminen on täysipäiväinen työ. Ulkoistamalla aula- ja vahtimestaripalvelut luotettavalle toimijalle voit keskittyä rauhassa omien työtehtävien hoitamiseen ilman huolta aulan toiminnasta.

Kiinteistön ensiapupakkaus – Tasalaatuinen ja monipuolinen osaaminen vastaa arjen muuttuviin tarpeisiin

Elämä on täynnä muuttuvia tilanteita ja yllättäviä tarpeita. Aula- ja vahtimestaripalvelujen tehtävä on vastata näihin tarpeisiin. Ammattimainen aula- tai vahtimestaripalvelu toimii 100% rakennuksen henkilöstön tukena ja on vierailijan paras ystävä.

Meidän tärkein tehtävämme Campustalla on tehdä sinun arjestasi helpompaa ja siksi palveluumme kuuluu paljon muutakin kuin tilavaraukset ja löytötavarat. Laaja palvelutarjomme kattaa tarpeet pienistä muutoista aina kiinteistön vartiointipalveluihin.

Aula- ja vahtimestaripalvelumme elävät ajassa ja asiakkaidemme tarpeissa. Näin etätyön aikana haluamme esimerkiksi vastata mahdollisimman hyvin ajan haasteisiin ja siksi olemme lisänneet palveluvalikoimaamme myös striimauspalvelut. Autamme ja neuvomme sinua tarvittaessa myös AV-tekniikan kanssa. Tutustu myös AV-ratkaisuihimme.

Mitä campustalaisiin aula- ja vahtimestaripalveluihin kuuluu?

  • Asiakaspalvelu
  • Postituspalvelu
  • Avain- ja kulkuoikeudet
  • Vartionti ja kameravalvonta
  • Palvelupyynnöt ja vikailmoitukset
  • AV-laitteet
  • Tilavaraukset
  • Löytötavarat
  • Ja paljon muuta!

Laaja palveluvalikoimamme ei nipistä työn laadusta. Palvelujemme tasalaatuisuus on meille ylpeyden aihe ja siksi voit aina luottaa saavasi yhtä hyvää palvelua, asioit missä pisteessämme tahansa. Ja jos jotain emme osaa, löydämme yhteistyöverkostostamme osaavimman tekijän.

Aula- ja vahtimestaripalvelut vastaavat juuri sinun tarpeisiisi

Vaan miten voimme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla? Ennen aula- ja vahtimestaripalveluiden hankkimista on hyvä listata ylös, mitä palveluita omaan kiinteistöönsä tarvitsee. Millaisia käyttäjiä rakennuksella on? Millaisia toiveita tai tarpeita sen vierailijoilla on?

Meillä Campustalla on vuosien kokemus laaja-alaisista aula- ja vahtimestaripalveluista, minkä ansiosta kehitämme ketterästi palvelujamme mitä erilaisempiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin. Olemme aina tukenasi, jos tarvitset apua palvelutarpeiden hahmottamisessa. Meiltä saat näkökulmia ja kehitysehdotuksia myös siihen, miten aula- ja vahtimestarityöntekijöiden työt voidaan hoitaa näppärästi ja resursseja hukkaamatta.

Meiltä löydät ammattitaitoa ja osaamista vastata erilaisiin muutoksiin ja haasteisiin lyhyelläkin aikataululla. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen henkilöstömme takaa, että yhteistyö kanssamme on helppoa ja mutkatonta.

Mitä sinä toivoisit aula- ja vahtimestaripalveluilta? Olemme joka toimialan luotettava ja mutkaton kumppanisi aula- ja vahtimestaripalvelutarpeissasi.

Lue lisää aula- ja vahtimestaripalveluistamme tai jätä tarjouspyyntö.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!
Seuraa meitä LinkedInissa, Facebookissa ja Instagramissa.

JAA TÄMÄ KIRJOITUS

Muita artikkeleita