Kiinteistönhuolto

Ennakoiva kiinteistönhuolto takaa kiinteistöjen turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyisyyden ilman toiminnan katkoksia. Campustan kiinteistönhuollon asiantuntijat pitävät kiinteistöstäsi huolta energiatehokkaasti ja ennakoiden aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin – vuosien kokemuksella ja suurella sydämellä.

Resurssiviisas kiinteistönhuolto kiinteistösi kumppanina

Kiinteistönhoidossa on monia palasia, ja pienelläkin erheellä voi olla koko kokonaisuudelle isot ja kalliit seuraukset. Kiinteistönhuolto kannattaakin jättää ammattilaisten huomaan. Me Campustalla pidämme kiinteistöistä hyvää huolta vuosien asiantuntijuudella. Osaavalla ja proaktiivisella kiinteistönhuollolla kiinteistön elinkaari pitenee, ja sen arvo säilyy ilman suuria ja kalliita remontteja.

Ammattitaitoinen kiinteistönhuolto tuokin pitkän aikavälin säästöjä korjauskustannuksiin – parhaimmillaan havaitsemme ja taklaamme riskit jo ennen kuin niistä muodostuu kiinteistön käytölle ongelmia. Ennakoinnilla optimoimme myös taloudellisten resurssien käytön. Esimerkiksi energiankulutuksen ja lämpötilojen seurannalla voit saada merkittäviä säästöjä kiinteistön ylläpidon kustannuksiin.

Campusta sopii siis kumppaniksesi, kun haluat pitää huolta kiinteistöstäsi kustannustehokkaasti ja taata sen käyttäjille toimivan ympäristön ilman pitkiä huoltokatkoksia.

Me Campustalla pidämme kiinteistöistä hyvää huolta vuosien  asiantuntijuudella ja proaktiivisella otteella – laadusta tinkimättä. Laadunvalvonta onkin kiinteä osa toimintaamme ja kiinteistönhuollon palvelumme prosessit ovat laatusertifioituja.

Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi mukaan


Kiinteistönhoidon asiantuntijoina haluamme tarjota aina parhaan mahdollisen palvelun kunkin kiinteistön tarpeisiin. Räätälöimällä palvelumme asiakaskohtaisesti voimme tarjota laadukkaat, vastuulliset ja kustannustehokkaat kiinteistönhuollon palvelut juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin. Siksi kartoitamme aina aluksi huollettavan kohteen tarpeet, mitoitamme kiinteistönhoidon tämän mukaisesti ja päivitämme huoltokirjan.

Laajan palveluvalikoimamme ansiosta saat kaikki palvelut kiinteistönhuoltoon yhden katon alta, mikä puolestaan sujuvoittaa kiinteistönhoitoa ja säästää kiinteistön omistajan omia resursseja eri toimijoiden välillä tasapainoilusta.

Vaikka kokemuksemme kiinteistönhuollosta on pitkä, emme Campustalla tuudittaudu vain aiemmin opittuun vaan suuntaamme katseen aina eteenpäin ja haastamme itseämme kehittymään. Tavoitteenamme on viedä kiinteistösi hoito lähtötasosta jatkuvasti laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi, kiinteistösi ja sen käyttäjien parhaaksi.

Kattavan verkostomme avulla pystymme myös reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti. Me hoidamme kiinteistösi huollon kokonaisvaltaisesti, jotta sinä voit keskittyä huoletta omaan työhösi.

Sopiva ratkaisu juuri kiinteistösi ja sen käyttäjien tarpeisiin kattavasta palveluvalikoimastamme

Tuotamme energiatehokkaasti ja laadukkaasti kaikki kiinteistöpalvelut aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin. Oli tarve sitten laajalle kokonaisuudelle tai vain yksittäisille palveluille, räätälöimme asiakkaallemme ja tämän kiinteistölle sopivan palvelupaketin! 

 

 

Yksilöityä ja ympärivuotista kiinteistönhuoltoa

Isojen kiinteistöjen turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyisyyden takaaminen on täysipäiväistä ja suunnitelmallista työtä, eikä sen pitäisi olla jatkuvaa tulipalojen sammuttelua. Kiinteistön omistajalla itsellään jää kuitenkin arjen tiimellyksessä harvoin aikaa rakennuksen ympärivuorokautiseen, saati ympärivuotiseen valvontaan.

Luottamalla tehtävän asiantuntijalle voit olla varma, että kiinteistöstä huolehditaan tauotta. Tuotamme energiatehokkaasti ja laadukkaasti kaikki kiinteistöpalvelut tarpeesi mukaan aina sisä- ja ulkotöistä teknisiin huoltoihin.

Sisä- ja ulkotilojen kokonaisvaltainen kiinteistönhuolto

Sisätilojen kiinteistönhuollolla huolehditaan, että kiinteistö on viihtyisä ja turvallinen käyttää. Palveluun kuuluu muun muassa hälytysten seuranta, palvelupyyntöjärjestelmän ylläpito, kiinteistökierrokset, energiaseuranta, lämmityksen säädöt ja huollot, nuohous, sprinklereiden paineistaminen, väestönsuojien huollot, sähkölukkojen hoito, opastetyöt, automaattiovien huollot sekä paloilmoitinlaitteiden huollot ja niiden kuukausittaiset testit.

Ulkoalueiden hoidolla huolehditaan kiinteistön pihamaan toimivuudesta, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Palveluun kuuluu muun muassa lumityöt, hiekoitukset, pihojen pesut, liputukset ja ruohonleikkuu.

Tekninen kiinteistönhuolto

Kiinteistön teknisten vikojen havaitseminen ja niiden korjaaminen ennakoiden tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi kuin esimerkiksi kokonaisen laitteen uusiminen. Ympäristökin kiittää resurssien fiksusta käytöstä!

Tekninen kiinteistönhuolto huolehtiikin talotekniikan kunnossapidosta, jotta kiinteistön järjestelmät toimivat moitteettomasti ja turvallisesti. Palvelu pitää sisällään esimerkiksi perinteiset IV-koneiden, keittiölaitteiden ja paloilmoitinlaitteiden huollot sekä sähköjärjestelmien ja muuntamoiden vuosihuollot.

Laajasta verkostostamme osuvinta osaamistamme

Tiedämme, että kiinteistönomistajan elämä tuo mukanaan monenlaisia yllätyksiä – joskus myös ikäviä sellaisia. Tällöin asiantuntijaverkostomme apu on korvaamatonta. Syntyperäisenä tamperelaisena yrityksenä tunnemme hyvin alamme paikalliset toimijat ja heidän erityisosaamisensa.

Teemme verkostomme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme reagoimaan asiakkaamme yllättäviin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla. Asiakkaamme nauttivatkin Tampereen ja Pirkanmaan seudun huolto- ja korjausverkostomme voimasta. 

Lisäpalvelut

Teemme myös vaativammat rakennustyöt sekä erikoisjärjestelmien huollot. Tarjoamme lisäksi korjauspalvelut esimerkiksi IV-koneiden, turvavalojen ja paloilmoittimien huoltoon sekä pienten lohkeamien paikkauksen ja maalauskorjaukset. 

Lataa Campustan kiinteistönhuollon esite ja tutustu tarkemmin kiinteistönhuollon kokonaisuuteen: Lataa esite

Kuinka voimme auttaa?
Ota yhteyttä!

Oli kyse mistä tahansa kiinteistönhuoltoon liittyvästä haasteesta, autamme mielellämme! Kun esimerkiksi kiinteistönhuollon kilpailutus on edessä, olemme apunasi!